Kuva: AOP

Kim ja Kourtney Kardashianin välinen riita jatkuu - Andrea Bocelli kommentoi kaksikon eripuraa

10.07.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Italialaistenori Andrea Bocelli esiintyi molempien siskosten häissä.

Tenori Andrea Bocelli, 64, on ottanut osaa tosi-tv-tähti-sisarusten Kim, 42, ja Kourtney Kardashianin, 43, väliseen riitaan.

Bocelli jakoi Instagram-tarinassaan videoklipin The Kardashians -tosi-tv-sarjasta. Klipissä Kim toteaa italialaistenorin esiintyneen Kim ja tämän entisen puolisonsa Kanye Westin Italiassa järjestetyissä häissä vuonna 2014, eli vuosia ennen kuin Bocelli esiintyi niin ikään Kourtneyn ja Travis Barkerin häissä. Kourtneyn häät järjestettiin muotitalo Dolce & Gabbanan omistamalla kartanolla Italiassa ja muotitalo suunnitteli Kourtneyn hääpuvun.

"Rakkaat Kim ja Kourtney, olen imarreltu siitä, että te molemmat rakastatte ääntäni ja laulan mieluusti teille molemmille. Mutta tiedättehän, että on myös nuorempi ja paljon hyödyllisempi artisti nimeltään Matteo Bocelli, jonka äitinne Kris Jenner tuntee myös todella hyvin... Nähdään Toscanassa!", Bocelli kirjoittaa Instagram-tarinassaan viitateen poikaansa Matteo Bocelliin, joka esiintyi isänsä kanssa Kourtneyn ja Barkerin häissä.

Kim jakoi Bocellin päivityksen omassa Instagram-tarinassaan. Kourtney ei ole reagoinut tenorin julakisuun.

Kimin väitteet siitä, että Kourtney olisi kopioinut häihinsä elementtejä Kimin ja Westin häistä tulevat julki sen jälkeen, kun Kourtney on puolestaan syyttänyt siskoaan häidensä hyödyntämisestä bisnestarkoituksiin.

Pian Kourtneyn häiden jälkeen Kim aloitti yhteistyön Dolce & Gabbanan kanssa.

- Menin naimisiin Italiassa. Väitänkö sinun matkineen minua menemällä naimisiin Italiassa? Kuka esiintyi häissäni? Andrea Bocelli. Kuka esiintyi Kourtneyn häissä? Andrea Bocelli, Kim tykittää The Kardashians -sarjassa.

Myöhemmin jaksossa siskokset saavat sovittua riitansa. Kim pyytää jaksossa anteeksi siskoltaan ja toteaa ymmärtävänsä, miksi Kourtney suuttui siitä, ettei Kim kertonut yhteistyöstään muotitalon kanssa.

Lue myös: Kourtney Kardashian suuttui siskolleen häidensä aikana - 'Hänelle tämä on vain bisnestilaisuus'

Lue myös: Kourtney Kardashian on raskaana - jakoi kuvia raskausvatsastaan

Lue myös: Kim Kardashian kertoo yksityiskohtia asustaan siskonsa häissä - nähtiin tosi-tv-tähden yllä jo vuonna 2011

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat