Kuva: AOP

Britney Spears paljastaa muistelmateoksensa julkaisupäivän - "Oletko valmis?"

12.07.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti Britney Spearsin tuleva muistelmateos tulee käsittelemään niin pop-tähden uran alkuvaiheita kuin yli vuosikymmenen kestänyttä huoltajuuden alaisuudessa eloa.

Pop-tähti Britney Spearsin, 41, muistelmateoksen julkaisupäivä on vihdoinkin tiedossa. The Woman in Me -muistelmateos julkaistaan 24. lokakuuta.

Spears on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan tulevan kirjansa kannesta.

Kannessa on mustavalkoinen kuva nuoresta Spearsista, joka on kietonut kätensä ympärilleen katsoessaan kameraan.

"Se on tulossa, minun tarinani, minun ehdoillani, viimeinkin. Oletko valmis", Spearsin julkaisemalla videolla todetaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

- Britneyn vakuuttava todistus avoimessa oikeudenkäynnissä ravisteli maailmaa, muutti lakeja ja osoitti hänen inspiroivan voimansa sekä rohkeutensa, teoksen julkaisevan kustannusyhtiö Gallery Booksin vatatoimitusjohtajana ja kustantajana toimiva Jennifer Bergstrom kommentoi People-julkaisulle.

- Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö hänen muistelmateoksellaan tule olemaan samanlainen vaikutus. Siitä tulee vuoden suurin julkaisutapahtuma, Bergstrom jatkaa.

Muistelmateos lupaa sukeltaa syvälle Spearsin elämään ja uraan. Aina uran alkuhetkistä yli vuosikymmenen mittaiseen huoltajuussuhteeseen.

"Kesäkuussa 2021 koko maailma kuunteli Britney Spearsin puhetta avoimessa oikeusistunnossa", kirjan tiivistelmässä todetaan viitaten siihen, kun Spears pyysi tuomaria purkamaan pop-tähden isälle myönnetyn huoltajuuden.

"Hänen äänensä ja hänen totuutensa jakamisen vaikutus oli kiistaton, se muutti hänen sekä lukemattomien muiden elämää", tiivistelmässä jatketaan.

Spears kertoi ensimmäisen kerran aikeistaan kirjoittaa muistelmateoksen vuonna 2022, vain kuukausia huoltajuussuhteen purkamisen jälkeen. Spearsin isä toimi tyttärensä huoltajana 13 vuoden ajan. Hänen isällään oli huoltajuuden aikaan oikeus muun muassa hallinnoida Spearsin varoja.

Lue myös: Britney Spears julkaisee muistelmateoksen - siskon versio sai laulajan raivostumaan: "Puhut paskaa!"

Lue myös: Britney Spears sai kutsun Valkoiseen taloon puhumaan kokemastaan traumasta - "Haluan auttaa"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat