Kuva: AOP

Britney Spears sai kutsun Valkoiseen taloon puhumaan kokemastaan traumasta - "Haluan auttaa"

18.02.2022 20:15 - Riia Frost

- Britney on keskustellut tiiminsä kanssa, että hän haluaa auttaa ihmisiä, jotka kärsivät samankaltaisesta tilanteesta, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

Maailmanluokan supertähti Britney Spears, 40, paljasti Instagram julkaisussaan saaneensa kutsun Valkoiseen taloon kongressin eteen puhumaan kokemastaan holhouskiistasta. Spears joutui isänsä James Spearsin, 69, holhouksen alaiseksi vuonna 2008 ja eli 13 vuotta isänsä valvovan silmän alla. Pitkän holhouskiistan ja lukuisten oikeudenkäyntien jälkeen Britney lopulta vapautettiin isänsä holhouksesta vuonna 2021.

Sisäpiirilähde kertoo Hollywood Life -medialle Britney Spearsin haluavan varmistaa, että kukaan muu ei joudu kokemaan samaa kuin tähti itse.

- Britney on keskustellut tiiminsä kanssa, että hän haluaa auttaa ihmisiä, jotka kärsivät samankaltaisesta tilanteesta, lähde kertoo.

- Hänelle (Britneylle) ollaan ehdotettu keräyksen tai organisaation aloittamista avunannon mahdollistamiseksi. Hänellä on selkeästi faneja, jotka tukisivat tämän ajatuksen suhteen, lähde toteaa.

Britney Spears nauttii nykyään vapaudestaan päästyään eroon isänsä holhoudesta. (kuva: AOP)

Britney Spears kertoo julkaisussaan olevansa imarreltu ja kiitollinen, että hänen äänensä pääsee kuuluviin.

”Olen kiitollinen, että tarinani tuli edes tietoisuuteen. Tämän kirjeen ansiosta tunsin itseni kuulluksi ja että ensimmäistä kertaa elämäni aikana minä merkitsen jotain. Maailmassa, jossa oma perheesi kääntyy sinua vastaan, on vaikeaa löytää empaattisia ihmisiä. Jälleen kerran, en ole täällä uhriutumassa, vaikka myönnänkin olevani sekaisin kaikesta tapahtuneesta", Spears kertoo.

”Haluan auttaa muita hauraissa tilanteissa olevia ja rohkaisemaan heitä ottamaan elämää palleista kiinni. Kunpa itse olisin tehnyt niin”, laulaja jatkaa julkaisussaan.

Britney Spearsin koko Instagram julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Britney Spears esitteli pörröisen perheenjäsenen - video koiranpennusta ihastutti ja vihastutti

Lue myös: Onko Britney Spears mennyt salaa naimisiin? Kihlatun päivitys sai seuraajat innostumaan

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat