Kuva: AOP

Päihteistä eroon päässyt Cara Delevingne iloitsee raitistumistaan - "Se on ollut jokaisen sekunnin arvoista"

26.07.2023 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Huippumalli kertoo olevansa vakaampi raitistumisen myötä.

Huippumalli Cara Delevingne, 30, avautui alkuvuodesta huonosta voinnistaan ja sen jälkeisestä raitistumisestaan. Huoli huippumallin hyvinvoinnista heräsi mediassa, kun tähdestä levisi viime vuonna huolestuttavan näköisiä paparazzikuvia, joissa malli näytti todella huonokuntoiselta. Delevingne hakeutui 12 askeleen ohjelmaan ja elämä ilman alkoholia sai alkaa.

Vaikka selvä elämä ei ole ollut helppoa, on se kuitenkin mallin mukaan ollut kaiken vaivan väärti.

- Se ei ole ollut helppoa, mutta koskaan ei ole ollut hetkeä, jolloin olisin ajatellut, ettei raittius ole tämän kaiken arvoista. 

- Se on ollut jokaisen sekunnin arvoista. En tiedä mitä se vaatisi, että antaisin periksi. Olen vakaampi. Olen rauhallisempi, huippumalli kertoo.

Delevingne on tehnyt niin huippumallin kuin näyttelijänkin töitä ja monet nuoret katsovat häntä ylöspäin. Malli kertoo, että esikuvan rooli tuntui aiemmin ahdistavalta, mutta avoimuus omista ongelmista on tuonut mukanaan vapauden tunteen. 

- Pitkään minusta tuntui, että piilottelen asioita ihmisiltä, jotka katsovat minua ylöspäin. Minusta tuntuu vihdoin siltä, että voin olla vapaa ja oma itseni täysin, Delevingne sanoo.

Lue myös: Cara Delevingne rehellisenä raitistumisestaan: "On tietysti ylä- ja alamäkiä"

Lue myös: Näyttelijät Jon-Jon Geitel ja Saara Kaskilahti menivät naimisiin

Lue myös: Eini julkaisi kuvan vuosikymmenten takaa, seuraajat kehuvat: "Niin ihana"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat