Kuva: AOP

Euphoria-tähti Angus Cloud, 25, on kuollut

01.08.2023 10:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta hänen tiedetään kamppailleen mielenterveysongelmien kanssa.

Euphoria-sarjasta tuttu näyttelijä Angus Cloud on kuollut 25 vuotiaana. Cloud näytteli hittisarjassa huumediileri Fezco "Fez" O'Neillia. Amerikkalaismedioiden mukaan näyttelijän kuolemasta ilmoitti hänen perheensä. 

Näyttelijän kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta hänen tiedetään kärsineen mielenterveysongelmista. Tämän lisäksi hänen isänsä kerrotaan menehtyneen hiljattain. 

"Raskain sydämin jouduimme sanomaan hyvästit uskomattomalle ihmiselle tänään. Angus oli erityinen meille kaikille niin monella eri tapaa. Viime viikolla hän hautasi isänsä ja kamppaili tämän menetyksen kanssa kovasti. Ainut lohtumme on, että nyt tiedämme Anguksen tavanneen taas isänsä, joka oli hänen paras ystävänsä", perhe kirjoittaa CNN:n artikkelin mukaan.

Perhe toivoo, että Cloud muistettaisiin hänen naurustaan ja rakkaudestaan. He toivovat myös, ettei kukaan joutuisi jäämään mielenterveyshaasteiden kanssa yksin.

"Angus oli avoin taistelustaan mielenterveysongelmia vastaan ja toivomme, että hänen poismenonsa voi toimia muistutuksena, ettei kenenkään tulisi taistella niitä vastaan yksin hiljaisuudessa", tiedotteessa kerrotaan.

Myös HBO:n tiedottaja on kommentoinut Cloudin poismenoa CNN:lle. 

"Olemme todella surullisia kuullessamme Cloudin poismenosta. Hän oli uskomattoman lahjakas ja rakastettu osa HBO:n ja Euphorian perhettä. Syvimmät osanottomme hänen ystävilleen ja perheelleen tänä vaikeana aikana", HBO kommentoi.

 

Cloud vastanäyttelijänsä Javon Waltonin kanssa. Kaksikko näytteli Euphoriassa veljeksiä. (kuva: AOP)

Lue myös: Euphoria-sarjan seksikohtaukset olivat liikaa Sydney Sweeneyn isälle ja isoisälle - kävelivät ulos kesken katselun

Lue myös: Euphoria-näyttelijää syytetään ohjaaja-isänsä urasta hyötymisestä: "Olen onnekkaassa asemassa"

Lue myös: Yksi Euphoria-tähdistä jättäytyy sarjasta: "Joudun sanomaan kyynelsilmin hyvästit"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat