Kuva: AOP

Mark Zuckerberg paljastaa massiivisen McDonald's-tilauksensa - mukana myös suomalaisten suosikkituote

07.08.2023 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kamppailulajeja harrastava toimitusjohtaja tarvitsee päivittäin aimo annoksen energiaa.

Sosiaalisen median alusta Facebookin perustajana ja Meta-yrityksen toimitusjohtajana tunnettu Mark Zuckerberg, 39, kertoo Threads-keskustelussa McDonald's-pikaruokaravintolan tilauksensa.

"20 nugettia, Quarter pounder, isot ranskalaiset, Oreo McFlurry, omenapiirakka ja ehkäpä vielä joitakin juustohampurilaisia myöhemmäksi", Zuckerberg sanailee kuvitteellisessa tilauksessaan sosiaalisessa mediassa.

Pikaruokaravintolan mukaan kananugetit ovat klassisen Big Mac -hampurilaisen rinnalla suosituimpia kotiin tilattavia herkkupaloja.

Zuckerbergin sanailema tilaus on herättänyt huomiota Threads-palvelussa ja se onkin kerännyt satoja vastauksia ja tuhansia tykkäyksiä.

Zuckerbergin tilaus sisältää yli 2000 kilokaloria, mikä vastaa aikuisen naisen keskimääräistä energiatarvetta. Yksilöiden välillä energiatarve voi kuitenkin vaihdella suuresti.

Myös Zuckerberg kertoo tarvitsevansa aimo annoksen energiaa päivässä, sillä hän urheilee runsaasti. Zuckerberg voitti hiljattain ensimmäisen ottelunsa brasilialaisessa jujutsussa.

"En pudota painoa, joten tarvitsen noin 4000 kilokaloria päivässä kattaakseni päivän kulutuksen", toimitusjohtaja toteaa.

Koronapandemian aikaan Zuckerberg perehtyi kamppailulajeihin ja onkin jakanut sittemmin päivityksiä harjoituksistaan ja elämäntavoistaan.

Lue myös: Omaisuus suli miljardeilla - Facebookin palveluiden käyttökatko tuntui Mark Zuckerbergin lompakossa

Lue myös: Facebookin perustaja teurastaa itse kaiken syömänsä lihan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat