Kuva: AOP

Tori Spelling syvissä rahahuolissa - asuu asuntoautossa lastensa kanssa

13.08.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Tori Spellingin kerrotaan joutuneen muuttamaan pois kotoaan homeongelman vuoksi, mutta heikko taloudellinen tilanne on tehnyt uuden kodin löytymisestä haastavaa.

Näyttelijä Tori Spellingin, 50, taloudelliset ongelmat ovat pakottaneet hänet muuttamaan lastensa kanssa asuntoautoon.Spellingillä on viisi lasta yhdessä entisen puolisonsa Dean McDermottin kanssa: Liam, 16, Stella, 15, Hattie, 11, Finn, 10, sekä Beau, 6.

Spelling on jakanut Instagram-tililleen kuvia perheensä asumuksesta.

"Kunhan meillä on toisemme", Spelling kirjoittaa julkaisussaan.

Kuvissa lapset muun muassa näyttävät peukaloitaan sängyissään. Yhdessä kuvassa yksi lapsista työntää päänsä ulos matkailuauton ikkunasta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aiemmin tässä kuussa viihdesivusto Entertainment Tonight kertoi Spellingillä olleen taloudellisia vaikeuksia ja hänen oli muutettava homeongelmien vuoksi pois kotoaan. Lähteen mukaan Spellingin oli ollut vaikea löytää itselleen yösijaa, sillä näyttelijän taloudellinen tilanne on ollut heikko.

- Tori tekee parhaansa saadakseen asiat toimimaan ja huolehtiakseen lapsistaan, lähde kommentoi tuolloin.

Spelling kuvattiin aiemmin Kaliforniassa sijaitsevalla leirintäalueella.

Spelling on tuottaja Aaron Spellingin ja kirjailija Candy Spellingin tytär. Näyttelijä erosi puolisonsa McDermottin kanssa kesäkuussa. Pariskunta oli naimisissa yli kymmenen vuoden ajan.

Kilpailut

Uusimmat