Kuva: Disney / Hulu

Selena Gomezin tähdittämä kehuttu draamasarja sai jatkoa - mukana monia Hollywood-näyttelijöitä

13.08.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gomezin lisäksi sarjaa tähdittävät muun muassa Steve Martin ja Meryl Streep.

Selena Gomezin tähdittämä draamakomedia Only Murders in the Building on saanut kolmannen tuotantokautensa. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2021 ja se kertoo kolmesta henkilöstä, jotka rakastavat true crime -podcasteja ja alkavat tutkimaan niiden innoittamina murhia.

Sarjan kolmannella kaudella Charles, Oliver ja Mabel tutkivat murhaa Broadway-näytelmän kulissien takana. Ben Glenroy on Hollywoodin toimintatähti, jonka Broadway-debyytti katkeaa ennenaikaisen kuoleman vuoksi. Kolmikkomme ryhtyy yhdessä näytelmän toisen päätähden Loretta Durkinin avustuksella tutkimaan tähän asti vaikeinta mysteeriään, samalla kun musikaalin ohjaaja Oliver yrittää epätoivoisesti saada näytelmänsä takaisin raiteilleen. 

Gomezin lisäksi sarjaa tähdittävät Steve MartinMartin ShortMeryl Streep sekä Paul Rudd.

Only Murders in the Building on saanut valtavan määrän kehuja osakseen. Esimerkiksi Rotten Tomatoes -sivustolla sarja on saanut kriitikoilta täydet 100/100. Katsojat ovat taas antaneet yhteisarvosanaksi 93/100.

Only Murders in the Building on katsottavissa Disney+-palvelussa. Näet kolmannen tuotantokauden trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Hollywoodin lakko jatkuu - supertähdiltä valtavia lahjoituksia

Lue myös: Netflixin suosittu K16-fantasiaseikkailu saa jatkoa

Lähde: Disney, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat