Kuva: AOP

Tom Hanks oli huolissaan Austin Butlerin mielenterveydestä rankan Elvis-roolin jälkeen

19.08.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hanksilla oli ehdotus, jonka avulla Butler voisi päästää irti Elvis-roolistaan.

Austin Butler, 31, tähditti viime vuonna ilmestynyttä Elvis-elokuvaa. Butler on kertonut omistautuneensa roolilleen täysillä ja tehneensä isojakin uhrauksia elokuvan eteen. Elokuva kuvattiin Australiassa ja näin ollen Butler ei nähnyt edes perhettään pitkiin aikoihin. Hän sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden.

Butler kertoo, että suosikkinäyttelijä ja myös kyseisessä elokuvassa nähty Tom Hanks, 67, vaikuttui hänen näyttelijäntyöstään ja värväsi hänet uuteen minisarjaan nimeltä Masters of the Air. Hanks nähtiin elokuvassa Elviksen managerin Tom Parkerin roolissa.

Butler kertoo, että Hanks esitteli hänelle sarjan idean illallisella, jolla he kävivät hieman elokuvan valmistumisen jälkeen. Hanks oli halunnut ilmaista huolensa nuoren näyttelijän mielenterveydestä. Hänen mielestään uuteen rooliin hyppääminen voisi olla paras lääke Elviksestä irti päästämiseen. 

- Olet niin uppoutunut Elvikseen, että mielenterveytesi kannalta olisi viisasta hypätä suoraan johonkin muuhun, Butler muistelee Hanksin sanoneen.

Niinpä Hanks esitteli Butlerille minisarjan idean ja värväsi hänet rooliin. Hanks toimii itse sarjassa tuottajana.

Butler Elvis-elokuvassa. (kuva: AOP)

Butler on kertonut, että kaiken heittäytymisen jälkeen hänelle tarttui pitkäksi aikaa myös Elviksen aksentti omaan puheeseen.  

- Olen kuullut siitä paljon. Olen kuitenkin ollut Elvis-roolissa viimeiset kaksi vuotta ja se on iso osa elämästäni. Olisin yllättynyt, jos siitä ei olisi jäänyt jotain jälkiä, Butler sanoo.

Lue myös: Elvis-roolista jäi eräs tapa näyttelijä Austin Butlerille - "Kuulen siitä paljon"

Lue myös: Elvis-elokuvan Austin Butler teki uhrauksia roolinsa eteen - ei nähnyt perhettään kolmeen vuoteen

Lue myös: Yle: Joel Hokka syö ainoastaan kahta ruokaa - "En suostu syömään mitään muuta"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat