Kuva: MTV

Kiti Kokkosen, Joonas Nordmanin ja Kirsi Alm-Siiran luotsaama uusi komediapaneeli starttaa syksyllä

20.08.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Uutuusohjelmassa nähdään myös useita vierailevia tähtiä.

Uutuusohjelma Tämä on tämä starttaa syksyllä, tiedottaa MTV.

Ohjelman kapteenit Kiti Kokkonen ja Joonas Nordman yrittävät yhdessä tunnettujen vieraiden kanssa ratkaista helppoja kysymyksiä, jotka eivät ole koskaan olleet näin vaikeita. Kirsi Alm-Siiran juontamassa ohjelmassa vastataan kahteen kysymykseen: mikä on tämä ja kuka on tämä?

Visailussa kysytään siis kaksi kysymystä: mikä on tämä ja kuka on tämä? Kaikki vastaukset ovat helppoja, ainoastaan kysymykset ovat omituisia: Eevi, 6, on piirtänyt elämään olennaisesti liittyvän tapahtuman. Mikä on tämä? Tässä kuvia asioista, jotka rimmaavat suosikkijulkkiksen kanssa, mutta kenen? Kuka on tämä? Tässä taas tekoälyn luoma kuvatehtävä. Mikä ihme on tämä? Tässä on hittibiisin sanat kirjoitettuna emojeilla. Mikä on tämä? Tämä on tämä!

Oikeasta vastauksesta saa aina pisteen. Ohjelman päättää Tämä on tämä -nimikkokierros, jossa kysytään joko todella helppoja kysymyksiä, joihin kaikkien tulisi tietää vastaus, tai sitten omituisia kompakysymyksiä – joskus jopa molempia yhtä aikaa. Aikapaine tekee vastaamisesta haastavaa.  

Kokkonen ja Nordman kertovat MTV:n tiedotteessa olevansa innoissaan tulevasta uutuusohjelmasta.

"Odotan innolla Joonaksen ja Kirsin kanssa työskentelyä, ihan mahtavaa päästä tekemään yhdessä. Mua viehättää se, että tämä on positiivinen ja aidosti hyväntuulinen koko perheen ohjelma", Kokkonen kertoo.

Ohjelman vierailevina tähtinä tullaan näkemään muun muassa Arman Alizad, Viki Eerikkilä, Alma Hätönen, Köpi Kallio, Gogi Mavromichalis, Paula Noronen, Krisse Salminen, Elias Salonen, Esko Valtaoja ja Linda Wiklund.

Ohjelma alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaina 23. syyskuuta klo 21.

Kilpailut

Uusimmat