Kuva: Promo / Saku Tiainen

Diili-ohjelman uusi neuvonantaja on julkistettu

06.09.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Amel Gaily vieraili Diilissä keväällä 2021 ja hän teki suuren vaikutuksen.

Suosittu Diili-ohjelma saa tulevalla kaudella uuden neuvonantajan, kun start-up-maailman asiantuntija Amel Gaily aloittaa uutena neuvontajana ohjelmassa. Gaily tulee Noora Fagerströmin tilalle, sillä Fagerström toimii nykyään kansanedustajana. 

Gaily toimii Diilin johtoryhmässä Jaajo Linnonmaan neuvoantajana yhdessä Toni Lähteen kanssa. Amel Gaily on kotimaisen startup-maailman asiantuntija, joka on toiminut muun muassa Finnish Business Angels Network Ry:n toimitusjohtajana. Hän on myös kysytty puhuja, jolla on takanaan pitkä ura sijoitusalalla. Nykyään hän luotsaa yrittäjänä sekä toimitusjohtajana hyvinvointi- ja teknologia-alan startup-firma Cuckoota.

Gaily vieraili Diilissä keväällä 2021 ja hän teki suuren vaikutuksen. 

- Amelilla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä, joten hän varmasti tietää mitä voittajalta vaaditaan. Uutena jäsenenä hän tuo myös hyvää energiaa ja uusia ajatuksia johtoryhmään. Lisäksi uskon, että Amelin suora ulosanti sekä huumori tuovat Diiliin aivan uutta potkua. Toki odotan eniten, löytyykö iloisesta Amelista myös se vihaisempi puoli, kun kilpailijat tötöilevät, Linnonmaa sanoo.

- Odotan kilpailijoilta heittäytymistä uuteen ja mukavuusalueelta poistumista, luovuutta ja ratkaisukeskeisyyttä ja punnittua riskinottoa, Amel Gaily kertoo.   

Seuraavan Diili-tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet ja uudet jaksot nähdään Nelosella ja Ruudussa alkuvuodesta 2024. 

Lue myös: Diili-kilpailija pyytää julkkismiehensä apuun myyntitehtävässä - johtoryhmä kehuu päätöstä

Lue myös: Diili-kilpailijat esittäytyvät - Miss Suomen poikaystävä mukana

Kilpailut

Uusimmat