Kuva: AOP

Ariana Grande kertoo luopuneensa täyteainehoidoista - 'Tunsin piilottelevani'

13.09.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Ariana Grande iloitsee iän tuomista muutoksista kasvoissaan.

Laulajana ja näyttelijänä uraa tekevä Ariana Grande, 30, kertoo Voguen Beauty Secret -osion uudessa jaksossa omista kauneudenhoitorutiineistaan ja suhteestaan ulkonäköön sekä ehostautumiseen.

- Suhteeni kauneuteen on muuttunut vuosien mittaan, Grande toteaa. 

Jo lapsena uransa aloittanut tähti kertoo joutuneensa uransa aikana kuulemaan paljon kommentteja ulkonäöstään. Etenkin nuorena kommenttien jättämien omaan arvoonsa oli Granden mukaan vaikeaa. 

- Käytin vuosien ajan meikkiä ikään kuin naamiona tai jonain, jonka taakse piiloutua. Enemmän ja enemmän tukkaa, paksumpi ja paksumpi rajaus, Grande kuvailee. 

Hän toteaa näyttävän meikin olevan ajoittain kaunista, mutta hän karttuneen iän myötä hän ei käytä voimakasta meikkiä piiloutuakseen. Nykyisin hän meikkaa ilmaistakseen itseään. 

- Suhteemme kauneuteen on todella henkilökohtainen. Olemme täällä puhumassa "kauneussalaisuuksista." Eikö salaisuus piile siinä, että haluamme kaikki tuntea olomme hyväksi ja olla rakastettuja, Grande pohtii. 

Grande kertoo saavansa inspiraatiota muun muassa edesmenneistä näyttelijöistä Marilyn Monroesta ja Aubrey Hepburnista. Hänen mukaansa näyttelijät olivat itsevarmoja ja aikaansa edellä käyttämiensä meikkausniksien kanssa.

Laulaja myöntää käyttäneensä aiemmin Botoxia ja täyttäneensä huuliaan. Nykyisin hän on jättänyt täyteainehoidot taakseen.

- Lopetin ne vuonna 2018, koska se tuntui liialliselta. Minusta tuntui, että piilottelen, laulaja tunnustaa.

Puhuessaan suhteestaan kauneuteen Grande herkistyy, mikä yllättää laulajan itsensäkin.

- En odottanut herkistyväni. Minulle kauneus oli pitkään piiloutumista, ja nyt se ei enää ole. Siitä lähtien kun lakkasin käyttämästä täyteaineita ja Botoxia, ehkä aloitan ne jonain päivänä uudestaan, en tiedä. Jokaisen pitäisi tehdä asioita, jotka saavat tuntemaan itsensä kauniiksi, Grande pohtii.

Laulaja kertoo nauttivansa nykyisin luonnollisista kasvoistaan ja iän mukanaan tuomista uurteista. Hän kuitenkin myöntää, ettei tiedä, mitä hän asiasta ajattelee vanhemmiten.

- Tekisinkö kasvojenkohotuksen 10 vuoden kuluttua? Ehkä, mutta nämä ovat ajatuksia, joista meidän pitäisi pystyä puhumaan, laulaja summaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Ariana Grande saapui seuraamaan Wimbledonin finaalia tyylilleen uskollisena - minimalistinen asu tvistillä ja lippis

Lue myös: Ariana Grande tekee pilkkaa vanhasta meikkityylistään TikTok-videolla

Lue myös: Ariana Grande kehonsa muutoksista - 'Vertaatte nykyistä kehoani epäterveimpään kehooni'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat