Kuva: AOP

Ariana Grande kehonsa muutoksista - 'Vertaatte nykyistä kehoani epäterveimpään kehooni'

12.04.2023 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulajana ja näyttelijänä ansioitunut Ariana Grande muistuttaa Tiktok-videollaan, ettei päälle päin voi nähdä, mitä ihminen käy parhaillaan läpi.

Laulaja Ariana Grande puhuu tuoreella Tiktok-videollaan muuttuneesta kehostaan. Grande haluaa videollaan kommentoida kehoonsa kohdistuvaa tarkkailua ja kommentointia. 

- Kehoni, jota olette vertailleet nykyiseen kehooni, oli minulle henkilökohtaisesti epätervein kehoni, Grande toteaa vuosien takaisista kuvistaan. 

- Söin tuolloin paljon masennuslääkkeitä, join alkoholia ja söin huonosti. Elämäni heikoimmalla hetkellä ajattelitte vain terveyttäni. Oikeasti kyse ei ollut terveydestäni. 

Grande on puhunut aiemmin kärsimästään ahdistuksesta ja masennuksesta. Grande on kärsinyt myös post-traumaattisesta stressihäiriöstä vuonna 2017 Manchesterissa tapahtuneen pommituksen jälkeen. 

Grande toteaa videolla, ettei hänen pitäisi joutua selittelemään omaa kehoaan, mutta hän toivoo avoimuuden tuovan jotain hyvää. Hän muistuttaa, että terveys voi näyttää erilaiselta eri kehoissa. 

- Koskaan ei voi tietää, mitä toinen käy läpi, laulaja toteaa. 

Laulaja toivoo videolla, että toivoisi ihmisten kehoihin kiinnitettävän vähemmän huomiota. Hänen mukaansa toisten kehoja ei tulisi kommentoida. 

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Ariana Grande esittelee dramaattisesti muuttunutta hiustyyliään - hetkessä miljoonia tykkäyksiä

Lue myös: Ariana Granden ja Kelly Clarksonin yhteinen esitys kerää ylistystä - "Tämä oli eeppistä"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat