Kuva: AOP

Bella Hadid ei kaihda rohkeaa hiustyyliä - esiintyy kaljuna muotitalon kuvissa

16.09.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumalli Bella Hadid on vaihtanut pitkät hiuksensa kaljuun tyyliin.

Huippumalli Bella Hadid, 26, ei kaihda uskaliaita tyylimuutoksia mallintyössään. Huippumalli on tällä kertaa vaihtanut pitkät hiuksensa kaljuun tyyliin.

Hadid esiintyy muotitalo Marc Jacobsin futuristissa kampanjakuvissa hiukset täysin ajeltuna.

(kuva: AOP)

Hadid nähdään kuvissa myös robottimaisessa asussa, joka on koottu metallinhohtoisista kappaleista. Hadidin yllä on metallinen body, käsiä peittävät niin ikään metallinhohtoiset hihat. Myös mallin reidet on suojattu metallisilla kappaleilla. Robottimaisen kokonaisuuden kruunaa metallinen pääkorista, joka ulottuu poskille ja nenän yli.

(kuva: AOP)

Hadid kertoi elokuussa julkisuuteen kamppailustaan Lymen taudin, eli borrelioosin kanssa. Hadid jakoi tuolloin sosiaaliseen mediaan kuvia sairauskertomuksistaan vuosien varrelta.

Sairauskertomusten mukaan Hadid on sairastanut borrelioosia jo lähes vuosikymmenen ajan. Vuonna 2014 päivätyssä sairauskertomuksessa Hadidin todetaan oireilleen jo puolentoista vuoden ajan. Sairauskertomuksessa Hadidin kuvaillaan olleen uupunut ja masentunut sekä hänen kuvaillaan kärsineen muistiongelmista lukuisten fyysisten oireiden lisäksi.

Hadid kuvailee julkaisussaan oireiden jatkuneen jo lähes 15 vuoden ajan ja hän kertoo olleensa kroonisen Lymen taudin vuoksi hoidossa yli 100 päivää.

Lymen borrelioosi leviää tyypillisesti puutiaisen pureman välityksellä. Se aiheuttaa tyypillisestä uupumusta, lihaskipua, kuumeilua sekä päänsärkyä. Se voi aiheuttaa myös niveltulehduksia sekä esimerkiksi kasvohermohalvauksen. Sydänoireita esiintyy noin joka kymmenennellä borrelioosiin sairastuneella.

Lue myös: Huippumalli Kate Moss yllättää ysärityylillään - nähdään pinkeissä hiuksissa

Lue myös: Pamela Anderson 90-luvun nostalgiaa huokuvissa kuvissa - osa kampanjaa, jossa ysäri kohtaa nykymuodin

Lue myös: Gigi Hadid yllättävässä tilanteessa muotinäytöksessä: 'Ei ollut juuri muuta tehtävissä'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat