Kuva: AOP

Sylvester Stallone kehuu Arnold Schwarzeneggeria - muistelee samalla 80-lukua

21.09.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stallonen The Expendables -elokuvasarjan neljäs osa julkaistaan 22. syyskuuta.

Sylvester Stallone on ollut yksi tunnetuimmista näyttelijöistä siitä lähtien, kun ensimmäinen Rocky-elokuva julkaistiin vuonna 1976. Stallonesta kasvoi yksi suosituimmista action-tähdistä.

77-vuotias Stallone sanoo Entertainment Tonight Canada -julkaisulle, että on onnellinen siitä, että saa jatkaa edelleen uraansa. 

- Olen kuin viimeinen dinosaurus. Olen siitä ylpeä. Olen ollut tällä uralla melkein 50 vuotta eikä mitään ota vieläkään varmana.

Stallonen nykyinen hyvä ystävä Arnold Schwarzenegger oli vuosia Stallonen suurin kilpakumppani, sillä molemmat miellettiin action-elokuvien supertähdiksi.

- 1980-luvun aika oli mielenkiintoista, sillä silloin ei vielä oltu määritelty action-tähteä, Stallone pohtii.

- Annoit lopulta vartalosi kertoa tarinan eikä dialogilla ollut merkitystä. Näin siinä mahdollisuuden, sillä kukaan muu kuin eräs itävaltalainen kaveri ei tehnyt sitä. Hänkään ei puhunut paljon. Hän oli uskomaton. Hänellä oli vartalo, voima ja hahmo, Stallone jatkaa kehumalla Schwarzeneggeria. 

Stallone ja Schwarzenegger ovat tähdittäneet yhdessä muun muassa elokuvia Escape Plan sekä The Expendables.

The Expendables -elokuvasarjan neljäs osa julkaistaan 22. syyskuuta. Stallonen lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Jason StathamCurtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Randy Couture sekä Andy Garcia.

Lue myös: Sylvester Stallonen raaka toimintaseikkailu saa jatkoa - mukana valtava määrä supertähtiä

Lue myös: Sylvester Stallone kommentoi Adelen päätöstä säästää Rocky Balboa -patsas pihallaan

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat