Kuva: AOP / Shutterstock

Mediapersoona Emma Chamberlain ja muusikko Tucker Pillsbury ovat eronneet

09.10.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta seurusteli yli kolmen vuoden ajan. Ensimmäisen kerran pari nähtiin yhdessä julkisuudessa maaliskuussa 2022.

Yhdysvaltalainen Youtubetähti Emma Chamberlain, 22, on eronnut puolisostaan, muusikko Role Modelina tunnetusta Tucker Pillsburysta, 27.

Pariskunta seurusteli yli kolmen vuoden ajan. Pariskunta nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä punaisella matolla maaliskuussa 2022, kun pariskunta osallistui yhdessä Vanity Fairin järjestämille Oscar-gaalan jatkojuhlille. Kaksi päivää julkisesta ensiesiintymisestä muusikko julkaisi neverletyougo- kappaleen musiikkivideon, jolla myös Chamberlain esiintyi.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Pillsbury on kertonut kiinnostuneensa Chamberlainista maaliskuussa 2020, jolloin hän näki Chamberlainin videon TikTokissa. Videolla Chamberlain twerkkaa kylpyhuoneessa.

- Jostain syystä, en tosiaankaan tiedä miksi, siinä näkyi hänen persoonansa. Se ei liittynyt twerkkaamiseen mitenkään, en ole mikään hyypiö, Pillsbury kertoi aiemmin pariskunnan historiasta.

Myöhemmin Pillsbury oli lähettänyt Chamberlainille yksityisviestiä ja kaksikko olikin viestitellyt kahden kuukauden ajan ennen ensikohtaamistaan.

Chamberlain tunnetaan nimeään kantavasta Youtubekanavasta, jolla on yli 12 miljoonaa tilaajaa. Instagramissa Chamberlainilla on yli 16 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Miksi parisuhteen päättyminen suututtaa yhä, vaikka erosta on kulunut jo tovi? Viisi tavallista syytä

Lue myös: Mitä tapahtuu, kun parisuhde päättyy ilman selitystä? Naiset kertovat sydäntäsärkevät kokemuksensa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat