Kuva: Petri Aho

Janna herkistyy Vain elämää -ohjelmassa puhuessaan pojastaan - kertoo traumaattisesta kokemuksesta

19.10.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Janna kertoo pitäneensä taukoa urastaan keskittyäkseen poikaansa.

Perjantain Vain elämää -jaksossa Janna kertoo elämänsä upeimmasta asiasta, lapsestaan. Jannan poika syntyi kesällä 2019.

- Kaikista maailman asioista äidiksi tuleminen on hienointa, mitä voi saada – oma ihana lapsi. Entistä kiitollisempi olen hänestä, koska hänellä ei ollut mikään helpoin alku: hän syntyi keskosena kaksi kuukautta etuajassa. Olimme yli kuukauden sairaalassa Ranskassa. Nyt, kun hän on terve, osaa hänestä olla äärimmäisen kiitollinen. En tiedä mitään niin isoa huolta elämässä kuin huoli lapsestaan, Janna sanoo.

Laulaja herkistyy puhuessaan pojastaan. 

- Se on myös kasvattanut todella paljon. Osaan olla todella kiitollinen siitä, että hän on terve.

- Ensimmäisen vuoden ajan kävin öisin sata kertaa katsomassa, että hän hengittää. Sairaalassa kaikki mahdolliset laitteet olivat hänessä kiinni. Se hälytti aina, kun olin saanut vähänkin nukahdettua yön aikana. Tuollainen on hyvin traumaattista.

Janna sanoo, että poika antoi luvan äidille lähteä Vain elämää -leirille. 

– Osaan olla niin kiitollinen siitä, että hän on nyt terve ja pystyin lähtemään tänne. Hän oli vain, että ”äiti pois, äiti töihin! Äiti autolla töihin!” Oli hyvä aika lähteä, Janna naurahtaa.

Janna kertoo pitäneensä taukoa urastaan keskittyäkseen poikaansa. 

- Halusin ottaa ajan, että olen läsnä. Nyt on ihanaa palata, kun tiedän hänen hengittävän siellä yöllä, eikä tarvitse huolehtia sillä tavalla.

Jannan lisäksi ohjelmassa nähdään  Anna PuuEllinooraRobin PackalenA.W. YrjänäJouni HynynenVirve Rosti ja Gasellit-yhtyeestä tuttu Hätä-Miikka.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. 

Lue myös: Vain elämää: Jouni Hynynen kertoo vaikeimmasta esiintymisestään - "Siitä ei tullut mitään"

Lue myös: Vain elämää: Ellinoora rakastui työkaveriinsa - "Molemmat ymmärtävät toisiaan"

Kilpailut

Uusimmat