Kuva: AOP

Ottaisitko puoli miljoonaa dollaria vai lounastapaamisen Jay-Z:n kanssa? Kumman artisti itse valitsisi?

24.10.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Ihmiset ovat pohtineet internetissä, kumpi olisi kannattavampaa, lounastapaaminen Jay-Z:n kanssa vai muhkea summa rahaa.

Muusikko Jay-Z, 53, kertoo CBS Morning -ohjelman haastattelussa oman vastauksensa kysymykseen, kannattaisiko valita puoli miljoonaa dollaria rahaa vai lounastapaaminen muusikon kanssa, jossa häneltä voisi kysellä bisnesneuvoja.

Humoristinen kysymys on puhututtanut ihmisiä internetissä, ja osa onkin sitä mieltä, että enemmän taloudellista hyötyä saisi puhtaan rahan sijaan Jay-Z:n neuvoista.

- Sinun täytyy ottaa rahat, Jay-Z toteaa haastattelussa ykskantaan.

- Saat kaiken musiikista 11 dollarilla, rap-artisti jatkaa.

- En neuvoisi ottamaan huonoa tarjousta vastaan. Ota puoli miljoonaa dollaria, mene ostamaan levyjä ja kuuntele niitä. Kaikki löytyy sieltä. Jos yhdistelet niitä ja kuuntelet musiikin sanoja, siellä se kaikki on, Jay-Z vinkkaa.

- Kaikki, mitä sanoin tapahtuvan, on tapahtunut. Kaikki, mitä sanoin haluavani tehdä, olen tehnyt. Toimintasuunnitelma elämälleni ja matkalleni löytyvät sieltä, artisti summaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jay-Z on tehnyt pitkän uran musiikkibisneksessä. Hän on yksi kaikkien aikojen Grammy-palkituimmista artisteista. Hän on jaetulla kymmenennellä sijalla yhdessä rap-artisti Kanye Westin kanssa. Molemmilla artisteilla on 24 Grammy-palkintoa.

Lue myös: Ed Sheeran pyysi Jay-Z:tä yhteistyöhön superhitilleen - sai pakit

Lue myös: Beyoncé ja Jay-Z suuntasivat treffeille - pop-tähti jakoi kuvia ihastuttavasta illasta

Lue myös: Beyoncé ja ja Jay-Z harvinaisessa yhteiskuvassa lastensa kanssa - esiintyvät animaatioperheenä

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat