Kuva: AOP

Frendien luoja muistelee viimeistä keskusteluaan Matthew Perryn kanssa: "Häntä ei painanut mikään"

02.11.2023 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Perry löydettiin menehtyneenä kotinsa poreammeesta 28. lokakuuta.

Huippusuositun Frendit-sarjan luoja Marta Kauffman, 67, kertoo tuoreessa haastattelussa keskustelusta, joka jäi hänen ja näyttelijä Matthew Perryn viimeiseksi. Kauffmanin mukaan vain kaksi viikkoa ennen Perryn kuolemaa käyty keskustelu oli toiveikas. Hänen mukaansa näyttelijä vaikutti kaikin puolin onnelliselta ja hyvinvoivalta.

- Hän oli iloinen ja pirteä. Häntä ei näyttänyt painavan mikään. Hänen elämänsä oli mallillaan, minkä vuoksi tämä kaikki tuntuu kovin epäreilulta, Kauffman kertoo.

Perry, joka tunnettaan erityisen hyvin Frendit-sarjan Chandler Binginä, löydettiin kotoaan kuolleena 28. lokakuuta. Hän oli menehtyessään 54-vuotias.

Kauffamanin mukaan hän meni suureen shokkitilaan kuullessaan Perryn kuolemasta. 

- Ensimmäinen reaktioni oli laittaa hänelle viestiä. Sitä ajatusta seurasi syvä suru. Sellainen suru, jota on vaikea käsittää. Yhdessä hetkessä ihminen on täällä onnellisena ja hyvinvoivana, toisessa hetkessä hän on poissa.

Perry kamppaili ison osan elämästään erilaisten addiktioiden kanssa. Hän kertoi niistä avoimesti vuonna 2022 julkaistussa elämäkerrassaan, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. 

Viime aikoina Perry kuitenkin vaikutti hyvinvoivalta. Sen huomasi myös Kauffman heidän viimeisen keskustelunsa aikana. 

- Hän vaikutti voivan paremmin kuin pitkään aikaan. Hän oli henkisesti hyvässä paikassa. Hän näytti hyvältä ja hän oli jopa lopettanut tupakoinnin.

- Minä menetin ystävän, monessakin mielessä. Ja niin teki moni muukin. Toivon, että missä ikinä hän onkaan, hän tuntee sen.

Lue myös: Frendien luoja Marta Kauffman katuu valkoista castia - yksi tähti vaati hahmon saada deittailla värillisiä

Lue myös: Frendeistä tunnettu Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat