Kuva: YouTube

Kehuttu rikossarja saa jatkoa marraskuussa - katsojat innostuivat

02.11.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

IMDB-elokuvasivustolla katsojat ovat antaneet sarjalle arvosanaksi kiitettävän 8,9/10.

Kehutun ja palkitun Fargo-sarjan uusi kausi alkaa HBO Maxilla marraskuussa. Fargo on voittanut muun muassa Emmy-palkinnon ja suositulla IMDB-elokuvasivustolla katsojat ovat antaneet sarjalle arvosanaksi kiitettävän 8,9/10.

Fargo on rikosdraamasarja, jossa seurataan mystereejä ja salaperäisiä murhia. Tuleva tuotantokausi sijoittuu vuoden 2019 Minnesotaan ja Pohjois-Dakotaan. Odottamattomien tapahtumien myötä Dorothy ‘Dot’ Lyon joutuu kiperään tilanteeseen viranomaisten kanssa – tyypilliseltä keskilännen kotirouvalta vaikuttava Dot suistuu äkkiä takaisin maailmaan, jonka hän oli jo luullut jättäneensä taakseen. Pohjois-Dakotan sheriffi Roy Tillman on etsinyt Dotia jo kauan. Roy on maatilan omistaja, saarnamies ja luontainen lainvalvoja, joka uskoo olevansa itse laki ja järjestys ja siten lain yläpuolella. Dotin synkimpien salaisuuksien alkaessa paljastua hän yrittää suojella perhettä menneisyydeltään. 

Noah Hawley toimii sarjan uusimman kauden showrunnerina, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Pääosissa nähdään muun muassa Juno Temple, Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh sekä Joe Keery.

Fargon viides tuotantokausi alkaa 22. marraskuuta. Uusien jaksojen traileria on kehuttu valtava määrä.

"En malta odottaa, yksi suosikeistani"

"Vihdoinkin! Todella hieno uutinen, että tämä jatkuu", kommenteissa muun muassa todetaan. 

Lue myös: Suosittu kotimainen nuortensarja jatkuu odotetuin uusin jaksoin

Lue myös: Netflixin intiimi draamasarja saa jatkoa - kielletty alle 16-vuotiailta

Kilpailut

Uusimmat