Kuva: YouTube / Prime Video

Kehuttu supersankariseikkailu saa jatkoa - sarja on kielletty alle 18-vuotiailta

09.11.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Boys on ollut yksi Amazon Prime Videon katsotuimmista sarjoista.

Amazon Prime Video tiedottaa, että rakastettu ja kehuttu The Boys -sarja saa jatkoa. The Boys on kerännyt miljoonia katsojia ja suositulla IMDB-elokuvasivustolla sarja on saanut katsojilta yhteisarvosanaksi 8,7/10. 

Tuleva kausi jatkaa rakastetun supersankarimaailman tarinaa siitä, mihin juuri päätökseen tullut spin-off Gen V jäi räjähtävän finaalijakson myötä. Emmy-ehdokkuuden lunastaneen The Boys -sarjan neljäs kausi julkaistaan eksklusiivisesti Prime Videolla 240 maassa ja alueella. 

The Boys tarjoaa katsojille hauskan, omintakeisen ja häpeilemättömän näkökulman supersankarigenreen: mitä tapahtuu, kun suositut ja vaikutusvaltaiset supersankarit väärinkäyttävät voimiaan omien etujensa ajamiseen? Sarjassa The Boys -niminen ryhmä pyrkii pysäyttämään nämä korruptoituneet supersankarit samalla kun monikansallinen suuryritys, Vought, pyrkii peittelemään supersankareista koostuvan ryhmän, The Sevenin synkimpiä salaisuuksia. Vaikka The Boys -ryhmä on näiden supersankareiden rinnalla näennäisesti voimaton, he eivät pelkää astua vastarintaan. 

TV-sovitus pohjautuu The New York Timesin bestseller-sarjakuvaan, jonka luojat Garth Ennis ja Darick Robertson toimivat myös sarjan vastaavina tuottajina. Sarjan ohjauksesta vastaa Eric Kripke.

Sarjaa tähdittävät muun muassa Karl UrbanJack QuaidAntony StarrErin Moriarty sekä Dominique McElligott.

The Boys on kielletty alle 18-vuotiailta raa'an sisällön vuoksi. Sarja jatkuu ensi vuonna, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä annettu. 

Lue myös: Lapsilta kielletty supersankariseikkailu saa spin-off-sarjan - raaka traileri julki

Lue myös: Räjähtävä penis oli liikaa katsojille - uutuussarjan kohtaus sai monet voimaan pahoin

Kilpailut

Uusimmat