Kuva: Bauer Media

Niko Saarinen kertoo ensimmäistä kertaa paljonko laihtui Selviytyjien Pohjola-kaudella

14.11.2023 19:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Niko Saarinen on osallistunut Selviytyjät Suomi -ohjelmaan kahdesti.

Niko Saarinen ja Julianna Jokela keskustelivat NRJ:n Aamussa Selviytyjät Suomi -ohjelmasta. Saarinen on osallistunut ohjelmaan Pohjola-kaudella sekä vuonna 2022 konkareiden ryhmässä Malesiassa. 

Selviytyjissä ruokaa annetaan rajoitetusti, joten monelta kilpailijalta putoaa paino kuvausten aikana. Näin kävi myös Saariselle. 

Saarinen painottaa, ettei ihannoi painonpudotusta, vaan kokee sen osaksi formaattia. Kun saa vähemmän ruokaa, muuttuu vääjäämättä ihmisen ulkomuoto.

Saarinen kertoo tämän kauden kilpailija Viki "Seksikäs-Suklaa" Konssin veikanneen laihtuneensa peräti 20 kiloa kuukauden aikana. 

– Itse olin Pohjola-kaudella 27 vuorokautta. Toki se ei olisi ollut edes loogista, jos olisi tippunut 20 kiloa painosta, olisin tullut todella pienenä takaisin, sanoo Saarinen.

Saarinen kertoo pudottaneensa Selviytyjissä kahdeksan ja puoli kiloa. Hän ei tätä aikaisemmin ole kertonut, vaikka asiasta spekuloitiin kuvausten päätyttyä. 

– Yksi yleisimmistä kysymyksistä on, että saatteko te oikeasti ruokaa, niin ei saada. Se on tosi minimaalinen se ruoka, mutta se on laskettu kuitenkin niin, että aikuinen ihminen pystyy pärjäämään sillä ruokamäärällä. Ei siellä meitä haluta rääkätä ruuan suhteen.

Saarinen kertoo heidän saaneen pääsääntöisesti riisiä, valkoista jauhoa ja öljyä. Myös vettä on tarjolla. 

– Laitetaan valkoista jauhoa veteen ja siitä tulee sellainen mössö ja sit se paistetaan öljyssä. Tätä öljyäkään ei ollut rajattomasti, mutta jos sitä öljyä on sattumoisin pystytty pihistelemään, niin silloin siitä tulee ihan hyvän makuinen. 

Lue myös: Maria luuli joutuneensa NRJ:n pilapuhelun kohteeksi - soittaja olikin poliisi ja tilanteesta rapsahti sakot

Lue myös: Niko Saarisen yllätys löi juontajaparin ällikällä - Julianna Jokela pääsee hittisarjan koekuvauksiin

Kilpailut

Uusimmat