Kuva: AOP / Atte Kajova

Juontajakaksikon välit kiinnostavat - Ville Eerikkilän mukaan yksi kysymys toistuu joka haastattelussa

28.11.2023 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio ovat tehneet jo vuosia töitä yhdessä.

Esko Eerikäisen luotsaamassa Sunnuntaibrunssi-podcastin tuoreimmassa jaksossa vierailee radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, 38. Hänet tunnetaan erityisesti YleX Aamun juontajana, jota hän juonsi yhdessä Juuso "Köpi" Kallion, 33, kanssa vuosien ajan. Kaksikko lopetti radiojuontamisen kesällä 2022 ja nykyään he tekevät omaa ohjelmaa Yle Areenaan nimellä Viki ja Köpi Show. Rakastetulla parivaljakolla on vankka fanikunta ja ihmiset ovat tottuneet yhdistämään Kallion ja Eerikkilän automaattisesti toisiinsa.

Eerikäinen kysyykin, häiritseekö juontajaa se, että toinen puolisko nostetaan aina esille, vaikka kyseessä olisi esimerkiksi haastattelu vain toisen osapuolen kanssa. Eerikkilän mukaan se ei häiritse, mutta toisinaan kysely voi johtaa hämmentäviin tilanteisiin. Esimerkiksi vapaa-ajalla häneltä saatetaan tulla kysymään, missä Kallio oikein menee. Kaksikon oletetaan siis jatkuvasti liikkuvan yhdessä.

- Yksi päivä tuossa laskeskelin, että olemme Köpin kanssa tehneet kohta 10 vuotta yhdessä töitä, Eerikkilä sanoo.

- Ei kyllä häiritse yhtään, että kysellään Köpistäkin. Niin paljon yhdessä tehdään ja ollaan, että olisi se nyt outoa, jos ei siitä mitään kysyttäisi, hän miettii.

Kallion ja Eerikkilän välille on vuosien varrella hitsautunut syvä ystävyys loistavan työtoveruuden lisäksi.

- Kyllä voisin ja uskaltaisin sanoa, että olemme hyviä ystäviä. Pelaamme samassa futisjengissä ja muutenkin silloin tällöin vapaa-ajalla ollaan ja tehdään.

Yksi kysymys toistuu

Eerikäinen kysyy, onko kukaan yrittänyt koskaan kyseenalaistaa kaksikon lujaa ystävyyttä. Eerikkilän vastaus tähän on selvä.

- Jokaisessa haastattelussa, Eerikkilä toteaa ykskantaan ja naurahtaa.

- Joka haastattelussa jotenkin kysellään, että ettekö te ikinä tappele tai eikö teillä ole kärhämää, hän jatkaa.

Myös Eerikäisellä on samaistumispintaa kyseenalaistamiseen. Hän kertoo, että häntä ja hänen juontopariaan Suvi Hartlinia yritetään jatkuvasti yhdistää pariskunnaksi. Kaksikko on tehnyt töitä yhdessä jo kolmen vuoden ajan.

- Meitä yritetään koko ajan romanttisessa mielessä [yhdistää]. Jos olemme leffassa jossain yhdessä, niin meillä on romanssi. Olimme Valliksessa laulamassa, joten meillä on romanssi, Eerikäinen luettelee.

- Jotenkin jos on mies ja nainen, niin se on aina romanssi. Ei voi olla hyviä ystäviä, Eerikäinen toteaa ennakkoluuloista.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Olli Halosen maailma romahti, kun Satin Circus floppasi - "Olin 100 prosenttisen varma, että meistä tulee Coldplay"

Lue myös: Nopea julkisuuteen nousu jättihitin myötä oli Sini Sabotagelle rankka kokemus - "Menin suoraan terapiaan"

Lue myös: Jarkko Tamminen paljastaa, ketä suomalaislaulajaa on vaikea imitoida

Kilpailut

Uusimmat