Kuva: AOP / Petri Saarelainen

Nopea julkisuuteen nousu jättihitin myötä oli Sini Sabotagelle rankka kokemus - "Menin suoraan terapiaan"

04.11.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Artisti nousi julkisuuteen jättihitillään Levikset repee. Hän vierailee nyt Sunnuntaibrunssi-podcastin uusimmassa jaksossa.

Esko Eerikäisen, 50, luotsaaman Sunnuntaibrunssi-podcastin uusimmassa jaksossa vierailee artisti Sini Sabotage, 37. Hänet tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös muun muassa podcastaajana. Hän pitää yhdessä Sergey Hilmanin kanssa suosittua podcastia Cheers to Ugly Me

Sabotage nousi vuonna 2013 pinnalle megahitillään Levikset repee feat. VilleGalle. Kappale nousi nopeasti todella suosituksi ja Sabotage singahti raketin lailla julkisuuteen. Kappaleella on tänä päivänä reilut 14 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja sen musiikkivideota on katsottu 10 miljoonaa kertaa. 

Sabotage kertoo podcastissa, ettei nousu julkisuuteen ollut hänelle helppoa.

- Se oli mulle tosi raastavaa. Mun oli tosi vaikeaa pitää pakka kasassa. Menin suoraan terapiaan, kun julkisuus alkoi, artisti kertoo.

Vaikka monet hehkuttivat Sabotagea, tuntui jatkuva tunnistaminen ja kommentointi lähes aina kiusanteolta. Kun tähän lisättiin vielä somekäyttäytyminen, jossa ihan oikeasti ilkeiltiin, oli soppa valmis.

- Siihen aikaan some oli juuri tullut ja se oli aivan villi länsi – on se vieläkin, mutta musta tuntuu, että tänä päivänä ihmiset tulevat puolustamaan. Silloin kukaan ei puolustanut sua, siellä vaan huudeltiin tosi rumia asioita.

Nykyään artisti on enemmän tasapainossa niin itsensä kuin julkisuudenkin kanssa.

- Myönnän sen, että mun oli tosi vaikeaa selviytyä sen kanssa. Se vei multa monta vuotta aikaa, mutta nyt minusta tuntuu, että olen ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa ehjä ja sinut itseni kanssa, Sabotage miettii.

Eerikäinen kysyy vieraaltaan, mikä oikein on mahdollistanut nykyisen tasapainon. Sabotagen mukaan on auttanut, kun on laittanut itsensä ilkeilijöiden kenkiin ja pohtinut, mikä saisi minut kirjoittamaan ja ajattelemaan toisesta noin ikävästi? Vastauksena tähän hän pitää ihmisten omaa pahaa oloa.

- Sitten kun aloin ymmärtämään, että se on heidän pahaa oloaan ja avunhuutoaan, niin sitten se viha muuttui sellaiseksi sääliksi tai suruksi. 

- Sellaisen asian kanssa on paljon helpompi elää kuin sen kanssa, että miksi toi ihminen vihaa mua noin paljon, hän summaa.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Sini Sabotage muistelee kauheinta seksikokemustaan - "Mikään ei ole niin hirveä turn off kuin..."

Lue myös: Sergey Hilman kertoo suorat sanat bilekaupunki Ibizasta - 'Menkää mieluummin Barcelonaan'

Lue myös: Sergey Hilmanin vaaran hetket Meksikossa: 80 alastonta homomiestä ajautui merihätään

Kilpailut

Uusimmat