Kuva: MTV

MTV: Kohuhaastattelu poistetaan Veitola.doc -sarjasta - ohjelman esittäminen siirtyy

21.12.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjan piti alkaa 28. joulukuuta, mutta nyt se siirtyy keväälle.

Kohua aiheuttanut Milan Jaffin haastattelu poistetaan Veitola.doc -dokumenttisarjan uudelta tuotantokaudelta kertoo MTV. Tämän myötä koko sarjan julkaisuaikataulu viivästyy ja sarja tullaan siirtämään myöhemmäksi keväälle. Ensimmäisen jakson oli tarkoitus ilmestyä 28. joulukuuta.

Yhdessä uuden kauden jaksossa käsitellään katujengejä ja nuorten rikollisuutta. Jakso sisälsi alunperin useista vakavista rikoksista tuomitun Jaffin haastattelun. Jaff on tuomittu muun muassa törkeästä lapsenraiskauksesta, raiskauksesta ja tapon yrityksestä. Hän istuu tuomiotaan tällä hetkellä Riihimäen vankilassa.

Haastattelu sai aikaan kielteisen vastaanoton ja jaksoa muutetaan nyt niin, että kyseinen haastattelu leikataan kokonaan pois. Jaffin haastattelu herätti keskustelua erityisesti siitä, onko oikeudenmukaista antaa tämän luokan rikolliselle ja hänen tarinalleen tilaa mediassa. 

– Katujengit ja nuorten rikollisuus ovat erittäin tärkeitä aiheita käsitellä. Emme halua, että jaksossa nähtävä yksittäinen haastattelu vie huomion tärkeältä yhteiskunnalliselta keskustelulta ja jakson kokonaisuudelta. Olemme tarkastelleet Katujengit ja nuorten rikollisuus -jaksoa uudelleen. Jaksoa editoidaan ja poistamme Milan Jaffin haastattelun, Iina Eloranta MTV:n Sisällöistä ja kanavista vastaava johtaja kertoo.

– Sarja ja sen jaksot ovat sisällöllinen kokonaisuus. Jakson muokkaaminen vie aikaa, ja tästä syystä sarjan julkaisu on siirretty myöhempään kevääseen, sanoo puolestaan ohjelman tuottaja Mei Hari MTV:ltä.

Veitola.doc -sarjan toisella kaudella käsitellään myös syömishäiriöitä, kauneuskirurgiaa ja pistoshoitoja, sekä psykedeelejä. (kuva: MTV)

Lue myös: Tältä näyttää Dingo-elokuva - ensimmäinen tiiseri julki

Lue myös: Modernit miehet -tähti Jarkko Niemi kertoo, että faneilla on usein hänelle yksi ja sama pyyntö

Lue myös: Mikko Töyssy muistelee ensitapaamistaan Kaija Koon kanssa - päätyi pukukoppiin yläosa paljaana

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat