Kuva: AOP

He juontavat tämän vuoden Euroviisut

05.02.2024 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Euroviisut järjestetään toukokuussa Ruotsin Malmössa.

Vuoden 2024 Euroviisut juontavat näyttelijä Malin Åkerman, 45, sekä juontajana ja koomikkona tunnettu Petra Mede, 53. Tapahtuma julkisti asian tänään 5. helmikuuta. Euroviisut järjestetään Ruotsin Malmössa 7.-11. toukokuuta.

Åkerman tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa 27 dresses - hääkuumetta ja Watchmen. Medellä puolestaan on jo aikaisempaa kokemusta Euroviisujen juontamisesta. Hän on juontanut vuoden 2013 ja 2016 Euroviisut.

"Kuvittele, että saisit jälleen mahdollisuuden juontaa Euroviisuja! Se on uskomaton kunnia. Juonnettuani ensin yksin ja sitten ihanan Måns Zelmerlöwin kanssa, odotan todella innolla työskentelyä Malinin kanssa. Emme tunne toisiamme entuudestaan, mutta olemme tavanneet nyt pari kertaa ja olen jo nyt aivan myyty. Tulee olemaan ilo työskennellä hänen kanssaan", Mede kommentoi Eurovision tv:lle.

"En osaa täysin kuvailla tunteitani tämän suhteen. Olen todella innoissani ja vähän hermostunut, mutta positiivisella tavalla. Olen aina pitänyt Euroviisuista ja on unelmien täyttymys, kun saan nyt olla osa tätä mahtavaa tapahtumaa Petran kanssa. Lisäksi, Petra on yksi hauskimmista naisista, joita olen koskaan tavannut", Åkerman puolestaan iloitsee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Suomen esityspaikka Euroviisuissa julkistettiin viime viikolla. Suomi esiintyy ensimmäisen semifinaalin loppupuoliskolla 7. toukokuuta.

Lue myös: UMK-finalistien esiintymisjärjestys julkistettiin

Lue myös: Romania ilmoitti jättäytyvänsä pois Euroviisuista

Lähde: Eurovision

Kilpailut

Uusimmat