Kuva: Discovery+

Tanja ja Susanna kihlautuivat reilun viikon tuntemisen jälkeen - uudet Unelmahäät-parit julki

08.02.2024 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Yhden parin häät uhkaavat peruuntua, kun sulhanen joutuu sairaalaan.

Unelmahäiden 7. kausi alkaa TV5:lla ja Discovery+-palvelussa 11. maaliskuuta.

Luvassa on kuusi uutta jaksoa, joiden parissa päästään nauttimaan sekä häähumusta että dramaattisista käänteistä. Erään parin yhteinen taival oli kaatua jo suhteen alussa sitoutumisvaikeuksiin ja pussailuhaasteisiin, kun taas toisen parin rakkaustarina alkoi kolme päivää kestävillä treffeillä, joista seurasi noin viikon päästä kosinta.

Tässä ovat tulevan kauden parit:

Reeta ja Miika

(kuva: Discovery+)

30-vuotiaat Reeta ja Miika vihitään avioliittoon keskikesällä Kuopion Tuomiokirkossa. Kaksikon suhteessa roolijako on selvä: Reeta on pomo, ja Miika tekee mitä käsketään. Suhteen alku vuonna 2016 oli kuoppainen, sillä Miika ei ollut koskaan seurustellut, ja hän jännitti yhteisiä tapaamisia niin paljon, että Reeta sai odottaa ensisuudelmaa kaksi kuukautta. Pian orastava suhde ajautui umpikujaan, kun Reeta ei ollutkaan valmis etenemään vakavammalle tasolle silloisen kuormittavan elämäntilanteen viedessä nuoresta naisesta mehut.

Kirsi ja Janne

(kuva: Discovery+)

Vannoutuneet suomirock-fanit, 49-vuotias Kirsi ja 42-vuotias Janne, saavat toisensa Hämeenlinnan kirkossa kauniina kesäpäivänä. Parin yhteisenä harrastuksena ovat lempiyhtyeiden, Apulannan ja Happoradion, keikat. Kaksikko keräilee myös ahkerasti nimmareita ja poseeraa valokuvissa julkkisten kanssa. Kirsi ja Janne tapasivat loppukeväästä 2015 yhteisessä työpaikassa. Espoonlahden hoivakodin käytäville oli ilmestynyt uusi miespuolinen lähihoitaja, johon Kirsi kiinnitti nopeasti huomiota, sillä tämä oli naisvaltaisella alalla ja kymmenen vuotta Kirsiä nuorempi.

Elli ja Eero

(kuva: Discovery+)

Parturi-kampaaja Elli, 25, ja rakennusalan ammattilainen Eero, 27, vihitään Kuhmalahdella. Pari tapasi, kun Eero oli juuri eronnut pitkästä suhteesta. Vielä tuolloin Elli seurusteli, mutta pian myös hän päätyi lopettamaan oman suhteensa. Tuore pari muutti yhteen, kihlautui vuoden seurustelun myötä, ja pian sen jälkeen syntyi kaksikon esikoinen. Kaksi vuotta kihlautumisesta perhe täydentyi toisella lapsella. Häiden valmistelujen aikaan kiireistä lapsiarkea ja hääjärjestelyitä rajoittaa Eeron suolistosairaus. Pahempaa on kuitenkin tulossa: muutamaa viikkoa ennen häitä Eero joutuu sairaalaan operoitavaksi ja häät uhkaavat peruuntua.

Michaela ja Mårten

(kuva: Discovery+)

33-vuotias Michaela ja 28-vuotias Mårten saavat siunauksen avioliitolleen joulukuisena pakkaspäivänä Sastamalassa. Michaela on puoliksi suomalainen ja Mårten puoliksi norjalainen, mutta pari asuu vakituisesti kotimaassaan Ruotsissa. Jouluisessa juhlassa Ellivuori Resortissa Sastamalassa onkin vieraita useammasta maasta. Parin yhteinen rakas harrastus on yliopisto-orkesterissa soittaminen ja laulaminen. Sen parissa Michaela ja Mårten myös tapasivat ensimmäistä kertaa. Arjessa kaksikon kotityöt on jaettu tasan, sillä tämä on sukupuolentutkimukseen perehtyneelle Michaelalle ensiarvoisen tärkeää.

Tiina ja Tomi

(kuva: Discovery+)

34-vuotias Tiina ja 38-vuotias Tomi lausuvat rakkauden valat Hyvinkään vanhassa kirkossa vain yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Pari tapasi toisensa molempien kantakapakassa Tolpan Krouvissa Hyvinkäällä. Railakasta sinkkuelämää viettänyt Tiina kohtasi baaritiskillä miehen, jonka hän tunnisti nähneensä samassa ravintolassa jo kerran aiemmin. ”Vau, mikä mies” tuumasi Tiina ja päätti ottaa Tomista yhden illan jutun. Seuraavana päivänä he tapasivat jälleen Tolpan Krouvissa, ja suhde eteni pian vakavaksi. Toukokuussa 2023 – vain neljän kuukauden tuttavuuden jälkeen, Tomi kosi rakastaan.

Tanja ja Susanna

(kuva: Discovery+)

34-vuotias Tanja ja 24-vuotias Susanna tapasivat kesällä 2023, ja saavat maaliskuussa 2024 kirkollisen siunauksen avioliitolleen Lempäälässä. Tinderissä matchin napanneiden naisten ensitreffit kestivät kolme päivää, ja noin viikon päästä Susanna kosi Tanjaa. Suhteen alku osui mielenkiintoiseen hetkeen, sillä Tanja oli raskaana ja odotti kaksosia. Lapset syntyivät lokakuussa, ja parhaillaan pari elää vauva-arkea Vesilahdessa. Kaksikon luonteissa vastakohdat täydentävät toisiaan, sillä Susanna on rauhallisuuden perikuva ja Tanja impulsiivinen hössöttäjä.

Lue myös: Ensitreffit-Matti avautui treffikokemuksestaan: "Kilttinä suostuin, vaikka en halunnut"

Lue myös: MTV: Salatut elämät -näyttelijä jättää suosikkisarjan - "On ollut rankkaa, mutta tosi hauskaa"

Lue myös: He esiintyvät UMK:n jättishow’ssa - "Esitys, jollaista ei ole kummaltakaan artistilta aikaisemmin nähty"

Kilpailut

Uusimmat