Kuva: Promo / Teemu Heljo

JVG:n kyläily Mika Häkkisen luona sai erikoisen käänteen - 'Mietin, että mitä tässä tapahtuu'

27.04.2024 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

JVG julkaisi perjantaina uuden kappaleen Rallikansa, jonka nimi herätti muistoja Mika Häkkisestä.

JVG julkaisi perjantaina uuden kappaleen RallikansaJare ja VilleGalle kertovat SuomiRäp Radion aamuohjelman haastattelussa, että kappaleella viitataan paljon suurempaan asiaan kuin autourheiluun.

- Voisi kuvitella, että se kertoo vain ralliautoilusta, mutta kyllä se nimi kuvaa tätä Suomen kansaa. Me ollaan tällaista juroa jengiä ja tässä biisissä mennään siihen ytimeen, Jare kertoo SuomiRäpin Aamu -ohjelman juontajille Ville Tanskaselle ja Aleksi Korpijaakolle.

Kappaleessa on kuitenkin paljon viittauksia autourheiluun. Ketä autourheilijaa kaksikko itse fanittaa?

- Muistan, kun Mika Häkkinen voitti maailmanmestaruuden. Se on jäänyt verkkokalvoille, kun olimme jossain jäähallin kahviossa ja kaikki vain odottivat, että Mika ylittää sen maaliviivan, VilleGalle muistele

- Sama homma. Jompikumpi Häkkisen mestaruuksista oli todella iso asia. Silloin ehkä elettiin sellaista Formulan kulta-aikaa, Jare jatkaa.

VIlleGalle ja Jare jakavat myös hauskan tarinan, joka liittyy Mika Häkkiseen. 

- Olemme jälkikäteen saaneet kunnian saunoa Mikan kanssa Monacossa. Ei voi ehkä liikaa avata, mutta se oli aika hauskaa, VilleGalle pohjustaa. 

 - Silloin oli paljon reissuja päällä ja lähdimme lopulta Häkkiselle yökylään Monacoon. Jarella oli jäänyt passi himaan ja hän ei päässyt lennolle. Kun saavuin itse kentälle, niin Mika oli siellä ainutlaatuisella ja himmeällä McLaren-autolla vastassa. Heitimme nuuskat huuleen ja Mika painoi hieman hanaa siinä vuoristotiellä. Mietin, että mitä tässä tapahtuu, VilleGalle nauraa. 

VilleGalle sai kokea Häkkisen kotona ikimuistoisen hetken.

 - Mikalla on sellainen autotalli, jossa on paljon palkintoja ja muuta. Vedin lopulta Häkkisen maailmanmestaruuspuvun päälle ja ajelin rallia pihalla nurmikkokoneella. 

Jare sanoo, että pääsi itsekin lopulta paikan päälle seuraavalla lennolla. Vastassa oli yllättävä näky.

- Kun tulin tiluksille, niin VilleGalle tuli sillä ruohonleikkurilla vastaan mestaruuspuku päällä, Brand nauraa.

Haastattelussa VilleGalle ja Jare kertovat myös tarinan Kimi Räikkösestä ja vedonlyönnistä, jonka kautta he voittivat suuren summan. Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta.

SuomiRäp ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Siim "Märkä-Simo" Liivik muisteli JVG:n klassikkokappaleen syntyä - "Jännitti paljon"

Lue myös: Nouseva artisti Viivi duetoi JVG:n kanssa menevällä uutuuskappaleella: "Pitkään iso unelma"

Kilpailut

Uusimmat