Kuva: Janita Mutanen

Siim Liivik ja Sini Sabotage palaavat kesällä radiojuontajiksi - yksi asia jännittää Sabotagea

10.06.2024 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sekä Liivik että Sabotage juontavat SuomiRäp Radion aamuohjelmaa kesä- ja heinäkuun aikana.

Sini Sabotagea ja Siim Liivikiä kuullaan kesällä SuomiRäp Radion taajuuksilla.

SuomiRäpin Aamu -ohjelman juontajien Ville Tanskasen ja Aleksi Korpijaakon viettäessä kesälomia, tulevat Liivik ja Sabotage tuuraajiksi. Liivik juontaa kesäkuun viimeisen viikon Tanskasen kanssa ja heinäkuun alussa Sabotagen kanssa. Sabotage taas juontaa tämän jälkeen heinäkuussa kolme viikkoa yksin. 

- Tosi innoissani oon tulossa takaisin hommiin. Talvella opin tosi paljon lisää radion tekemisestä ja rakkaus radiota kohtaan kasvoi entisestään. Mulla on ollut ikävä SuomiRäp-yhteisöä ja huikeita kuuntelijoita. Radiossa parasta on se, kun eletään kuulijoiden kanssa hetkessä ja viihdytään parhaan musan seurassa, Liivik kertoo innoissaan.

 - Sinin kanssa ollaan tunnettu tosi pitkään ja istuttu samoissa bileissä, keikkabusseissa ja bäkkäreillä. Oon todella innoissani, kun saan kunnian tehdä radiota ikoni Sini Sabotagen kanssa. Laitetaan Sinin kanssa kaasu pohjaan ja raikasta tarinaa taajuuksille. Lezz go! Liivik päättää.

Sabotage odottaa myös innolla sitä, että pääsee juontamaan Liivikin kanssa. Kaksikko viettää studiossa yhdessä yhden viikon. 

 - Tästä kesätyöstä on tosi hyvät fiilikset! Oon tottunut näkee Siimiä enemmän JVG:n kanssa lavalla, niin ihana nähdä hänet myös SuomiRäpin studiossa. Olemme aina tulleet hyvin juttuun ja jännä nähdä, miten sitten menee, kun mikki on päällä studiossa, mutta eiköhän se mene hyvin! Sabotage kertoo iloisesti.

Yksi asia kuitenkin Sabotagea jännittää: herääminen.

 - Kesäaamut ja aamut yleensäkin jännittää, sillä en ole aamuihminen. Mulla on kerran käynyt  niin, että äiti on soittanut mulle 56 kertaa ja tullut lopulta huoneen ovelle, että pitää olla töissä. Siitä on jäänyt traumat, joten ehkä eniten jännittää se, että en herää, Sabotage nauraa.

 - Mutta onneksi olen osannut aina herätä aamuradioon, niin ehkä trauma on jo jäänyt! Sabotage päättää.

Sekä Sabotage että Liivik ovat jo valmiiksi tuttuja ääniä SuomiRäpin kuuntelijoille. Sabotage juonsi SuomiRäpillä joulukuussa ja on sen jälkeen tehnyt tuurauksia. Liivik juonsi lähetyksiä alkuvuonna muutaman kuukauden yhdessä Tanskasen kanssa.

Sabotage on tunnettu artisti, joka osallistui keväällä UMK:hon kappaleella Kuori mua. Liivik taas on tehnyt pitkän uran jääkiekkoilijana ja on tuttu myös JVG:n kappaleista, joissa hän on toiminut artistinimellä Märkä Simo. 

Liivik sanoi vuoden alussa Voice.fi:lle, että radiotyö on ollut pitkäaikainen unelma.

- Ensimmäinen muistoni radiosta on kun ekaluokkalaisena täti ja frendit tulivat kylään ja halusivat laittaa radion päälle. Sitten he soittivat lähetykseen ja olin että vau, että heidän äänensä kuuluvat taajuuksilla! Sen jälkeen radio on pyörinyt mielessä ja olen kuluttanut sitä paljon, sillä se on todella hieno ja maaginen formaatti, Liivik kertoi.

Kuuntele Suomiräpin Aamua arkisin kello 07-12.

Voice.fi ja Suomiräp ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Siim Liivik aloitti työn radion aamujuontajana - rakkaus radiota kohtaan heräsi jo lapsena

Lue myös: Siim "Märkä-Simo" Liivik muisteli JVG:n klassikkokappaleen syntyä - "Jännitti paljon"

Kilpailut

Uusimmat