Tässä eBayn erikoisimmat myyntiartikkelit, katso kummallinen lista!

05.12.2009 11:16 - Johannes Saukko

Ebay on maailman suurin verkkohuutokauppa, jonne kuka tahansa voi laittaa omistamiaan tuotteita myyntiin. Ja kuten seuraavat esimerkit osoittavat, kuka tahansa on laittanutkin -jopa sellaista, mitä ei ole omistanut.

Brittilehti Mirror listasi erikoisimmat eBayn myyntiartikkelit. Tässä muutamat poiminnat listalta.

Sija 7: Ally MvBeal tv-sarjan tuottajat myivät roolin hittisarjassa. Kyseessä ei edes ollut puherooli, vaan statistin rooli taustalla.

Sija 4: Brittimies laittoi vuonna 2008 myyntiin koko elämänsä. Pakettiin kuuluivat muun muassa miehen talo, auto ja työ.

Sija 3: Amerikkalaisnainen synnytti tyttövauvan vuonna 2005. Nainen ei osannut päättää lapsen nimeä, joten hän päätti huutokaupata nimen eBayssa. Voittaja oli Golden Palace Casino, joka maksoi nimestä 15 500 dollaria.

Sija 1: Kaikkein erikoisin myyntiartikkeli eBayssa on ollut vuoden 2007 syyskuussa palveluun ilmaantunut tuote "Belgia, kolmeosainen kuningaskunta". Belgiaa yritti myydä entinen toimittaja Gerrti Six. Myynti-ilmoituksessa varoitettiin valtion velasta sekä kuningashuoneen kuluista. Belgiasta tarjottiinkin 10 miljoonaa euroa, mutta lopulta se vedettiin pois myynnistä.

Katso loput Mirrorin listalle sijoittuneet tuotteet tästä (Mirror)

Kilpailut

Uusimmat