NBC lopetti Jay Lenon ohjelman

11.01.2010 10:35 -

Televisiokanava NBC on päättänyt lopettaa talk show -legenda Jay Lenon ohjelman. Kanava neuvottelee Lenon kanssa myöhemmästä esitysajankohdasta.

NBC:n talk show -ohjelmien sukupolvenvaihdos ei käynyt aivan kivuttomasti. Viime keväänä Jay Leno luovutti legendaarisen Tonight Show'n isännyyden Conan O'Brienille, jonka Late Night -ohjelma annettiin Jimmy Fallonille. O'Brienin luotsaama Tonight Show on kärsinyt kovasta kritiikistä ja huonoista katsojaluvuista.

Jay Lenon ohjelma siirrettiin perinteiselle draamasarjan esityspaikalle kello 22. Nyt kanava kertoo, että mainostajat haluavat draamasarjat Lenon saamalle esityspaikalle, joten miehen ohjelma on päätetty lopettaa helmikuun 12. päivä. Hänelle on tarjottu puolen tunnin ohjelma-aikaa Conanin jälkeen, mutta Live Feed -sivuston mukaan Leno ei ole hyväksynyt tarjousta.

Myös Conanin pysyminen NBC:llä on epävarmaa, sillä kanava on kohdellut suomalaisten rakastamaa punapäätä huonosti. Hän on huhujen mukaan neuvotellut Fox-kanavan kanssa uudesta ohjelmasta.

Kilpailut

Uusimmat