Miss Suomen mielestä uudet missiehdokkaat lyhyitä

14.01.2010 13:30 -

Essi Pöystillä, hallitsevalla Miss Suomella, on ollut aina sellainen kuva, että missin täytyy olla pitkä. Essi onkin vähän yllättynyt, kuinka lyhyitä tämän vuoden missiehdokkaat ovat.

Pöystin mukaan näyttävyys tulee usein myös pituuden mukana: on myös helppoa erottua joukosta, jos on pitkä. 174 senttiä pitkä Pöysti tunsi itsensä Miss Universum kisoissa jopa lyhyeksi.

- En tiedä johtuko se siitä, että niillä muilla oli ihan järkyttävät korot. En nimittäin usko siihen, mitä muut tytöt sanoivat pituudekseen - kaikki lisäsivät itselleen 2-3 senttiä ekstraa. Moni tyttö, joka oli väittänyt olevan mua pidempi oli todellisuudessa lyhyempi. Oli siellä myös tyttöjä, jotka todellisuudessa olivat todella pitkiä, Essi lisää.

Pöysti kertoo kuulleensa, että kansainvälisiin kisoihin ei pääse alle 172 senttiset tytöt. Suomessa rajana pidetään yleensä 168 senttiä.

- Tuntuu, että tämän vuoden tytöt ovat kovin lyhkäisiä. Kaikki tuntuu olevan 170 sentin tienoilla. Puhutaan, että suomalaisnaisten pituus on noussut, mutta ei se tossa kyllä näy.

Kilpailut

Uusimmat