Vastaisku Valavuorelle: Iltalehti boikottiin, jos Hazard saa kenkää

14.01.2010 15:43 -

Juontaja Aleksi Valavuori perusti Iltalehden kolumnisti Kaarina Hazardin eroa vaativan Facebook-ryhmän. Nyt yhteisöpalveluun on ilmestynyt Valavuoren ajatuksia vastustava ryhmä.

Iltalehden kolumnisti Kaarina Hazard kirjoitti edesmenneestä Tony Halmeesta sävyyn, joka sai Aleksi Valavuoren niskavillat pystyyn. Mies vaatii Hazardin eroa. Valavuori myös perusti Facebookiin Iltalehti boikottiin, kunnes Hazard saa kenkää -nimisen ryhmän.

Nyt Pelkokerroin-juontajan boikotointiin kehottava ryhmä on saanut vastineen. Iltalehti boikottiin, jos Hazard saa kenkää -niminen ryhmä on kerännyt tähän mennessä yli tuhat kannattajaa, kun Valavuoren perustamassa ryhmässä on yli 6000 jäsentä.

Hazardin erottamista vastustavassa ryhmässä todetaan, että rehellisesti ja totuudenmukaisesti Tony Halmeesta kirjoittaneen Hazardin joutuminen julkiseen ryöpytykseen on väärin.

Kaarina Hazardin kolumni on saanut monet tahot avautumaan. Tony Halmeen entinen puoluetoveri Timo Soini pitää kirjoitusta mauttomana.

- Hazardin oman elämän täytyy olla tyhjää ja katkeruutta täytyy olla paljon, että tuommoista saa itsestään ulos, Soini sanoo Ilta-Sanomissa.

Klikkaa tästä Facebookin Iltalehti boikottiin, jos Kaarina Hazard saa kenkää -ryhmään.

Kilpailut

Uusimmat