Miss Suomen lahja-Porsche joutuu heti sivuun

20.01.2010 07:54 - Eeva Rajala

Miss Suomi Viivi Pumpanen joutuu laittamaan poikaystävänsä lahja-Porschen talliin pölyttymään vuodeksi. Neito joutuu ajamaan sponsori-Toyotallaan missivuotensa.

- Olemme tehneet sopimuksen Miss Suomi -kilpailua järjestävän Finnartistin kanssa ja käytännössä se tarkoittaa sitä, että Miss Suomi ajaa vuoden Toyotalla, Toyotan Kaivokselan myyntipäällikkö Tuukka Uunila kertoo Iltalehdessä.

Tuore Miss Suomi saa Auris-mallisen Toyotansa ylihuomenna perjantaina. Hänellä ei ole mahdollisuutta kieltäytyä sopimuksesta. Pumpanen odottaa jo pääsyä Toyotan rattiin.

- Henkilökohtainen autoni on erikseen. Toyotalla kuitenkin ajan ja liikun koko missivuoteni. Porscheni saa odottaa sitten myöhempiä aikoja, Viivi kuittaa.

Pumpanen on autonaisia ja lupaa, että autoon kertyy runsaasti kilometrejä. Hän aikoo uudenvuodenlupauksensa perusteella ajaa tänä vuonna myös moottoripyöräkortin. Viivi pitää itseään hurjapäänä, joka tykkää vauhdista. Poikien kanssa vietettyjen nuoruusvuosien takia hän osaa myös itse huoltaa oman autonsa.

Kilpailut

Uusimmat