Tällainen oli Conan O'Brienin viimeisen Tonight Show'n monologi

23.01.2010 10:14 -

Suomalaisten rakastama Conan O'Brien heitti tänään aamulla Suomen aikaa hyvästit NBC-kanavalle ja The Tonight Show'lle.

O'Brien päätti lopettaa The Tonight Show'n tekemisen, kun ohjelman vanhan juontajan Jay Lenon uusi ohjelma päätettiin siirtää hänen ohjelmapaikalleen, ja Conanin ohjelma myöhempään yöhön.

Viimeisen show'n jälkeen Conan sai NBC:ltä yli 30 miljoonaa dollaria sekä kiellon tehdä omaa show'ta seuraavan 7 kuukauden aikana.

Hollywood Reporter -sivusto on kirjannut ylös Conanin viimeisen monologin. Menneellä viikolla Conan on käyttänyt paljon energiaa NBC-kanavan törkeiden toimien pilkkaamiseen, mutta viimeisessä monologissaan mies myös kiittää niistä yli 20 vuodesta - käytännössä hänen koko aikuiästään - jotka hän on viettänyt NBC:llä.

Conan kommentoi myös julkisuudessa liikkuneita huhuja siitä, saako hän puhua pahaa NBC:stä viimeisessä lähetyksessään. Saa, mutta ei halua, vaikka myöntääkin eroon johtaneet erimielisyydet vakaviksi.

Mies myöntää myös, että lähtö Tonight Show'sta oli hänen elämänsä vaikein päätös, koska kyseessä on hänen - ja kaikkien koomikoiden - unelma-ammatti. Koskettavan puheensa lopuksi mies kiittää fanejaan.

Lue koko puhe täältä (thrfeed.com).

Kilpailut

Uusimmat