Conan O'Brien paljasti: NBC:n rahojen tuhlaus pelkkä vitsi!

25.01.2010 15:36 -

Mediassa ollaan viime päivinä kuhistu Talkshow-isäntä Conan O'Brienin tempauksesta tuhlata NBC:n miljoonia. Mies kuitenkin paljasti viimeisessä Tonight Show -ohjelmassaan koko touhun olleen pelkkä vitsi.

O'Brien iloitteli shownsa viimeisellä viikolla hankkimalla studioon mahdollisimman kalliita asioita NBC:n laskuun. O'Brien osti ohjelmaansa muun muassa maailman kalleimman auton, Bugatti Veyronin, ja esitteli sen studioyleisölle hiireksi puettuna, Rolling Stonesin "Satisfaction" -biisin soidessa taustalla.

Viimeisessä, Amerikassa perjantaina esitetyssä showssaan O'Brien törsäsi miljoonia harvinaiseen fossiiliin, jonka laittoi ruiskuttamaan Beluga-kaviaaria aidon Pablo Picasson teoksen päälle. Taulun tärvelemisen jälkeen ruutuun ilmestyi teksti "65 miljoonaa dollaria".

Yleisön hämmentyessä, Conan päätti kuitenkin kertoa totuuden tuhlaamisestaan.

- Saanko painottaa nyt yhtä asiaa? Olemme tehneet tätä nyt muutaman illan ja Internetissä on ollut vihaista keskustelua siitä, kuinka tuhlaamme NBC:n rahoja. Se ei ole totta! Tämä on vitsi ja haluan tehdä sen nyt selväksi, O'Brien kertoi naureskellen.

Viimeinen Conanin juontama Tonight Show nähdään Suomessa Subilla keskiviikkona 27. tammikuuta puolilta öin.

Kilpailut

Uusimmat