Uutuuselokuvassa paetaan ongelmia yläilmoihin

29.01.2010 15:02 - Eeva Rajala

Elokuvateattereihin on saapunut kolme uutta elokuvaa. Romanttinen draamakomedia Up In The Air kertoo Ryan Binghamista. Mies on yrityssaneerausammattilainen, jonka arvostama elämä tien päällä kohtaa vaikeuksia.

Ongelmat sattuvat juuri, kun hän on saavuttamaisillaan lentoyhtiön kymmenen miljoonan kanta-asiakasmailin rajan ja juuri kun hän on tavannut unelmiensa kanta-asiakaslentäjänaisen. Up In The Air voitti Golden Globe -palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta ja sen on uumoiltu voittavan myös Oscareissa. Elokuvaa tähdittää George Clooney.

Elokuvatraileri: Filmtrailer.com

Kotimainen draamakomedia Paha perhe kertoo ylisuojelevasta isästä, joka sotkee suhteensa lapsiinsa ja uuteen vaimoonsa. Kaksi sisarusta on kasvanut riitaisan avioeron seurauksena 16 vuoden ajan erillään ja äidin kuoleman jälkeen nuoret tapaavat jälleen. He viihtyvät isän mielestä liiankin hyvin toistensa seurassa. Elokuvassa nähdään Ville Virtanen, Pihla Viitala ja Lauri Tilkanen.

Dokumenttielokuva Roman Polanski: Wanted and Desired pureutuu juhlitun ohjaajan skandaalinkäryiseen elämään. Vuonna -77 Polanski tunnusti syyllistyneensä 13-vuotiaan tytön raiskaukseen. Polanski pakeni Yhdysvalloista juuri ennen lopullisen tuomion juhlistamista. Polanskin tarinaa olisi vaikea keksiä, niin erikoisen ihmeellinen se on.

Kilpailut

Uusimmat