Marco Bjurström arvostelee Eläkeläisten esiintymistä: Typerää, amatöörimäistä, yleisön aliarviointia!

01.02.2010 18:15 -

Euroviisukommentaattori Marco Bjurström jatkaa Suomen Euroviisufinaalissa esiintyneiden Eläkeläisten humalassa vedetyn keikan kritisoimista.

Bjurström osoitti Voicelle olevansa suunniltaan Eläkeläisten esityksestä.

- Se on älyttömän typerää, amatöörimäistä, terveydelle vaarallista ja ennen kaikkea se on yleisön aliarvioimista, koska meistä kaikki tietävät, että alkoholi aiheuttaa arviointikyvyn hämärtymistä ja heikentymistä. Myös onnettomuusalttius kasvaa, Bjurström listasi Voicelle.

Bjurström painotti, että hänen tulkintansa perustui myös siihen, miten hän koki yleisön suhtautuvan Eläkeläisten esitykseen. Hän koki, että tilaisuudessa oli läsnä yli tuhat ihmistä, joiden mielestä Eläkeläisten esitys ei ollut kovinkaan. hauska

- Se mitä Tampereella tapahtui, niin eihän se nyt ollut kenellekkään enää mukavaa. Siellä kun niitä pirstaleita lensi niistä pianoista niin hirvittävät määrät ja sen yleisö aisti. Siellä tuli selvästi sellainen jollain tavalla kielteinen ilmapiiri, mies kertoi.

Finaaleissa Eläkeläiset olivat Bjurströmin mukaan saaneet osakseen huutelua sekä buuausta.

- Mielestäni tuo loukkaa kaikkia tämän päivän huippu rock- ynnä muita bändejä, Bjurström tiivisti.

Marco Bjurström uskoo kuitenkin, että Eläkeläiset on bändi paikallaan ja heidän oma fanijoukkonsa on oikeutettu.

Uutisoimme aikaisemmin siitä, kuinka Eläkeiläisten fanit ovat ilmaisseet suuttumuksensa Bjurströmin kommentteihin toivomalla, että mies kuolisi.

Kilpailut

Uusimmat