Eduskunta unohti Tony Halmeen?

03.02.2010 08:06 -

Eduskunnan on tapana muistella menehtyneitä kollegoitaan hiljaisella hetkellä. Tony Halmeen kunniaksi ei kuitenkaan hiljennytty.

Eduskunnan varapuhemies Seppo Kääriäinen perustelee hiljaisen hetken väliin jättämistä eduskunnan joulutauolla ja sen aiheuttamalla käytännön asioiden kasautumisella. Mies ei kuitenkaan poissulje ajatusta siitä, että hiljainen hetki järjestettäisiin myöhemmin.

- Tiistai oli niin täynnä järjestäytymistä, että minkäänlaista muuta keskustelua eduskunnan tilanteesta ei ehditty käydä. Puhemiesneuvostokin oli koolla, mutta tämä asia ei ollut esillä. Aivan luonnollista on, että tästäkin keskustellaan, kun eduskunnan työ lähtee normaalisti käyntiin, Kääriäinen kertoi Ilta-Sanomille.

Kääriäisen mukaan kysymys siitä, josko entisiäkin kansanedustajia pitäisi muistaa hiljaisella hetkellä on hankala. Hautajaisiin eduskunta lähettää kuitenkin aina adressin tai edustajan.

Halme edusti eduskunnassa Perussuomalaista puoluetta vuosina 2003-2007. Tony Halme menehtyi kotonaan tammikuussa. Eduskunta oli tuolloin joulutauolla.

Kilpailut

Uusimmat