Viking Line valottaa Tapani Kansan häiriköintiä

11.02.2010 18:47 - Katariina Näreaho

Laulaja Tapani Kansa törttöili viime viikolla esiintyessään Viking Linen risteilyaluksella. Voicen tavoittaman Vikin Linen viihdepäällikkö Kimmo Seleniuksen mukaan osa asiakkaista on pahoittanut mielensä.

Kansa esiintyi viime viikolla Viking Line Isabellalla ja huuteli esiintymisensä lomassa epäystävällisiä kommentteja orkesteria, laivan henkilökuntaa ja matkustajia kohtaan. Seleniuksen mukaan alkoholilla ei kuitenkaan ollut osuutta asiaan.

Laulaja ei myöskään riehunut tai käyttänyt väkivaltaa. Häiriköinti oli pääosin musiikin keskeyttämistä ja suun soittamista. Viking Linen viihdepäällikkö Kimmo Seleniuksen mukaan vastaavanlaista öykkäröintiä tapahtuu todella harvoin.

- Nämä suomalaiset ja ruotsalaiset esiintyjät ovat niin korkeatasoisia ja kunnianhimoisia, että tekevät työtään ammattimaisesti ja varjelevat uraansa ja mainettaan. Ne tekevät yleisönsä ja faniensa eteen kaiken hyvän, mitä voivat tehdä, Selenius kertoo.

Selenius kertoi Voicelle, että palautetta Tapani Kansan käytöksestä on tullut. Asiakkaat ovat kummastelleet miehen käyttäytymistä ja osa on pahoittanut mielensäkin.

7 päivää -lehden mukaan Kansan keikka oli keskeytetty. Tästä Selenius ei kuitenkaan ollut kuullut mitään.

Laulajan kaikki kevään keikat Viking Linella on peruttu. Maaliskuussa Kansan tilalla esiintyy Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty. Toukokuun keikkojen korvaavia artisteja ei ole vielä valittu.

Kilpailut

Uusimmat