Povipommi pakottaa miehensä kauneusleikkaukseen

15.02.2010 15:32 -

Povipommi ja tosi-tv-tähti Katie Price vaatiii kauneusleikkauksia vastustavaa miestään, Alex Reidiä ottamaan Botoxia ja korjauttamaan kasvonsa. Povipommi haluaa miehensä näyttävän täydelliseltä pariskunnan hääkuvissa.

Alex Reid on ammatiltaan painija ja kuten arvata saattaa, lajin harrastamisella on ollut seurauksensa.

- Alexin nenä on murtunut noin 20 kertaa tappelemisen seurauksena. Katie ei kuitenkaan hyväksy sitä selitykseksi, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi News Of The Worldille.

Lähteen mukaan Alex on kertonut kavereilleen, ettei hän halua leikkaukseen, mutta hän ei yksinkertaisesti uskalla sanoa ei voimakastahtoiselle vaimolleen.

- Hänen ystävänsä ovat hyvin järkyttyneitä, sillä hän on aina vastustanut kauneusleikkauksia - lukuunottamatta silikonirintoja, sillä niitä hän rakastaa!

Katie on suunnitellut Alexin ottavan ensimmäiset Botox-ruiskeensa pariskunnan seuraavan Los Angelesin -visiitin aikana. Povipommi on on myös päättänyt, että Alexin ensi toukokuulle varattu painiottelu jää miehen viimeiseksi. Ottelun jälkeen Alexin on tarkoitus mennä kauneusleikkaukseen.

Vastikään pikaisesti Las Vegasissa avioituneet Katie ja Alex suunnittelevat viettävänsä mahtihäitä vasta myöhemmin. Katie toivoo miehensä olevan silloin täydellinen, ja uskoo kauneusleikkausten täyttävän hänen toiveensa.

Ulkonäköasioista hyvin tarkkana tunnetun Katien kerrotaan myös ripustavan vatteet, jotka hän haluaa miehensä laittavan ylleen, henkarille valmiiksi. Katie valikoi heidän päivittäiset vaatteensa niin, että niiden värimaailmat sopivat täydellisesti yhteen.

- Alex on täysin tossun alla, pariskunnan ystävä huokaa.

Kilpailut

Uusimmat