Povipommin tuore aviomies ei saa tarpeeksi seksiä

03.03.2010 16:01 -

Tosi-tv-tähti Katie Pricen tuore aviomies, vapaapainija Alex Reid paljastaa, ettei tuore aviopari harrasta seksiä edes päivittäin. Mies itse toivoisi saavansa seksiä peräti kolmesti päivässä.

Pariskunnasta liikkui vastikään huhuja, joiden mukaan he harrastaisivat seksiä peräti kolmesti päivässä. Reid vakuuttaa, ettei tämä pidä paikkaansa.

- Joku sanoi vastikään, että minä ja Katie harrastaisimme seksiä kolmesti päivässä saadaksemme lapsia. Kolme kertaa päivässä? Voi kumpa niin olisikin! Meidän täytyy kuitenkin tehdä myös töitä. En haluaisi puhua seksielämästäni, sillä se on yksityisasia, mutta voin paljastaa, että emme harrasta seksiä edes joka päivä, Alex Reid kertoi Music-News.comille.

Mies kertoo, että pariskunta on jo suunnitellut tosissaan lasten hankintaa, mutta toistaiseksi he haluavat keskittyä vain toisiinsa. Mies vakuuttaa, että hänestä tulee vauvan myötä maailman onnellisin mies.

- Olen lukenut lehdistä, että Kate ja minä jo riitelisimme ja meidän kuherruskuukautemme olisi jo ohi. Se on täyttä potaskaa, meillä ei ole ollut riidan riitaa sinä aikana, kun olemme olleet naimisissa, Alex jatkoi.

Vaikuttaa siltä, että Reid pitää heidän parisuhdettaan peräti täydellisenä.

- Minua ei ärsytä hänessä mikään, enkä minussakaan mikään ärsytä häntä. Hän ei välitä vaikka jättäisin vessanpöntön kannen auki, tai jos piereskelen tai röyhtäilen, mies iloitsi.

Kilpailut

Uusimmat