Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Kotipizzan lohipitsa tuli kolmanneksi kansainvälisessä pitsareseptiikan The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa. Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi -verkkolehti.
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Kadonneen pohjalaisperheen auto on löytynyt, kertoo poliisi
Helsingin kaupunginhallitus esittää uutta luonnonsuojelualuetta
Juhannuksen menoliikenne käynnistyy - katso, mihin vilkkain ajankohta ajoittuu
Finnair peruu jälleen lentoja - vaikuttaa tällä kertaa yli 8000 matkustajaan
HS: Antti Luusuaniemen perustama filmifestivaali asetettiin konkurssiin
Näytä lisää