Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Instagramin uusi toiminto suojelee alaikäisiä
Verohallinnolta tärkeä muistutus 1,5 miljoonalle suomalaiselle
Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina - kokoonpano, jolla Leijonat lähtevät kultajahtiin
Lähes puolet pyöräilijöistä ei käytä kypärää
Rahahuolet saavat yhä useamman luopumaan lemmikistään
Näytä lisää