Katso, ketkä julkkikset ovat sukua ja ovat valinneet saman alan

31.03.2010 16:16 -

Julkkisten maailma on yllättävän pieni ja heistä moni on myös sukua toisilleen. He ovat myös valinneet ammatit samoilta aloilta. Olisitko uskonut heidän olevan sukua toisilleen?

Salmisen perheeseen mahtuu monta kuuluisuutta, tv-juontaja Reijo Salminen on Eppu Salmisen ja Krissen isä. Epulla on poika näyttelijä Minna Turusen kanssa, ja hän on avioliitossa näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. He ovat kaikki joko näyttelijöitä tai juontajia perheessä.

Jalkapalloilija Aki Riihilahti on urheilutoimittaja Riku Riihilahden pikkuveli. Hyvä tasajako, kun toinen pelaa ja toinen raportoi siitä. Urheilu siis yhdistää veljekset hyvin toisiinsa.

MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara on toimittaja Lauri Karhuvaaran isoveli. Tässäkin alavalinta on pysynyt hyvin samana perheenjäsenten kesken. Uutisten toimittaminen ja taustatyö yhdistävät.

Näyttelijälaulaja Eija Ahvo on Salkkareista tutun Venla Saartamon ja Menolippu Mombasaan-elokuvan näyttelijän Joonas Saartamon äiti. Näytteleminen kulkee perintönä tässä perheessä.

Katso muita sukulaisuussuhteita täältä (MTV3).

Kilpailut

Uusimmat