Shottisota syttyi: Drinkkiyrittäjä haastaa ravintolapomon

01.04.2010 11:30 -

The Voice pyysi eilen SK-ravintoloiden ravintolatoimen johtajalta Timo Nyyssöseltä arviota uudesta Ufo Shot Original -juomasta. Nyyssösen antama arvio shotin menestyksestä ei miellyttänyt juoman takana olevaa yritystä.

Timo Nyyssösen mukaan Suomessa on vaikea menestyä uusilla juomilla.

-Juomien top-6 on pysynyt jo vuosia samana ja pysyy edelleen, Nyyssönen kertoi. 

Ufo-juoman kerrotaan olevan aidosti erilainen shottijuoma. Nyyssönen mukaan joka vuosi tulee mullistajia, mutta yleensä tuote tehdään joko liian vaikeaksi tai sitten liian samanlaiseksi. Nyyssönen listasi, että tällä hetkellä suosituimmat shottijuomat ainakin heidän ravintoloissaan ovat Fisu ja Laku-shotit.

Daniel Farzan, yrittäjä Ufo Shot Origalin takana haastaa Nyysösen avoimella kirjeellä.

- Jäin vahvasti käsitykseen, ettet usko tuotteemme menestykseen ravintolamaailmassa. En ole tietoinen, oletko henkilökohtaisesti päässyt tuotetta vielä maistamaan, sillä muualta saamamme palaute niin ravintoloitsijoilta, ravintolapäälliköiltä ja eritoten asiakkailta on mielipiteesi kanssa täysin päinvastainen, Farzan kirjoittaa Nyyssöselle.

Yrittäjän mukaan 90-luvullakaan ei varmasti uskottu, että turkinpippureita sekoittamalla viinaan saadaan tuote, jota lähes jokainen suomalainen on kokeillut.

- Saatikka 2000-luvulla, kun mainitsemasi Fisu shotit alkoivat ilmaantua jokaiseen baariin. Alkoholi on tuote siinä missä muutkin, trendejä tulee ja menee. Lopullisia asiantuntijoita ovat teidänkin ravintoloidenne asiakkaat, Farzan kirjoitaa.

Ufo Shot Original haluaakin haastaa Timo Nyyssösen. Yrittäjä lupaa, että The Ufo Shot Original yltää Nyyssösen edustamissa Suomen Onneloissa Fisushotin myyntimääriin ja mikäli tavoitteeseen ei päästä, yrittäjät lennättävät Nyyssösen Californiaan lomalle.

Kilpailut

Uusimmat