Räppäristä tulee tanssijuontaja

07.04.2010 15:44 -

So You Think You Can Dance -formaattiin perustuva Dance-ohjelma nähdään syksyllä Nelosella. Suomen Dancen juontajana nähdään Axl Smith.

Tanssikilpailussa etsitään Suomen suosituinta tanssijaa, ammattilaista tai lahjakasta amatööriä, jonka esityksessä yhdistyvät taito ja karismaattinen persoona. Tanssijan oma tanssin laji voi olla mikä tahansa, mutta kisan kuluessa kaikki joutuvat osoittamaan lahjakkuutensa myös tanssin eri lajeissa.

Ensimmäisen levynsä pian julkaiseva Axl Smith odottaa pestiä innoissaan.

- Tiedän, että Suomessa on loistavia tanssijoita, joten joka viikko nähdään varmasti energinen show. Mun oma kiinnostus viihdemaailmaan lähti aikoinaan Michael Jacksonin tanssiliikkeistä - olenhan itsekin tanssinut kymmenen vuotta, hän sanoo.

Marco Bjurströmin lisäksi toisena vakituisena Dance-tuomarina nähdään oululainen Merja Satulehto. Hän on legendaarinen pitkän linjan tanssiammattilainen: tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja tanssituomari.

Hänet muistetaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman päätuomarina kahdelta ensimmäiseltä tuotantokaudelta.

Toukokuussa alkaa koetanssikiertue, jossa Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella järjestettävissä audition-tilaisuuksissa valitaan viitisenkymmentä parasta tanssijaa elokuun boot campille.

Kilpailut

Uusimmat