Miljoonatappioista kärsivä Sedu Koskinen perustaa liveklubeja

14.04.2010 14:55 - Eeva Rajala

Ravintoloitsija Sedu Koskinen aikoo perustaa vielä tänä vuonna kolme uutta ravintolaa Helsinkiin. Ravintoloista tulee elävän musiikin paikkoja ja avajaisaikataulu on jo selvillä.

- Yksi ravintoloista aukeaa vielä tässä kuussa, toinen aukeaa toukokuun puolessa välissä ja kolmas jossain vaiheessa syksyllä, Sedu kertoo Voicelle.

Syksyllä aukeava ravintolaprojekti on näistä suurin. Näistä ravintoloista kaksi tulee uusiin paikkoihin, yksi vanhan Sedu-ravintolan tilalle. Mies ei paljasta enempää, sillä asioista voi puhua julkisesti vasta kuun lopussa.

Sedu ei myöskään kommentoi huhuja, joiden mukaan hän on ostanut tai ostamassa helsinkiläisravintola Motelletia.

- Sanotaan, etten voi kommentoida tuohon asiaan. Mutta tässä on tietysti kaikenlaista tapahtumassa, varmaan selviää tuossa kuun vaihteessa, Sedu jatkaa.

Uusilla ravintoloilla Sedu hakee muutosta miljoonatappioista kärsivään ravintolabisnekseensä. Mies kertoo, että he ovat itse pahimpia kilpailijoita itselleen Helsingissä.

- Meillä on ihan liikaa tällä hetkellä samalle asiakasryhmälle suunnattuja ravintoloita Helsingissä. Sen takia me näitä nyt teemme. Haemme uusia asiakasryhmiä ja puretaan vähän sitä ylimääräistä kapasiteettia.

Kilpailut

Uusimmat