Nämä julkkikset ja julkkislapset saavat valkolakin – katso

31.05.2010 08:32 - Eeva Rajala

Tänään on julkaistu kevään ylioppilaiden nimet. Valkolakin päähänsä painaa muun muassa Kuorosodassakin mukana ollut Kristiina Brask.

Kristiina pääsee ylioppilaaksi samaan aikaan pikkusiskonsa kanssa. Kristiina suunnittelee myös palaavansa koulun penkille tulevaisuudessa. Häntä kiinnostaisivat yliopisto-opinnot psykologiasta. Nyt hän kuitenkin pitää lomaa ja suunnittelee muuttoa Kuopiosta Helsinkiin kesän aikana.

Hjallis Harkimo 20-vuotias Joel-poika saa myös valkolakin. Jolle-lempinimen omaava nuorukainen pyrkii seuraavaksi ruotsalaiseen kauppakorkeakouluun Hankeniin. Isäänsä esikuvanaan pitävä Joel kertoo Ilta-Sanomissa haluavansa ekonomiksi ja perustamaan omaa yritystä.

Kesäkuussa juhlitaan myös näyttelijäpari Esko Salmisen ja Aino Sepon perheessä, kun tytär Sonja Salminen valmistuu ylioppilaaksi. Sonja saa valkolakkinsa Helsingin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä, jossa perinteisesti lakitetaan Kallion lukion ylioppilaat.

Lauantaina valkolakkinsa saavat myös X Factorissa ihastuttaneet lauluyhtye Enchantin pojat. Rene, Matias, Sami ja Lassi opiskelivat Tiirismaan lukion musiikkilinjalla Lahdessa. Sami kertoo Ilta-Sanomissa, että viimeiset kolme vuotta ovat olleet hänen elämänsä parhaat. Pojat haaveilevat musikaalisesta tulevaisuudesta.

Tänään keväänä ylioppilaaksi valmistuvat myös muun muassa Marja Liisa ja Harri Kirvesniemen Anita-tytär, julkkiskokki Sami Garamin Julia-tytär sekä pääministeri Matti Vanhasen tytär Annastiina.

Kilpailut

Uusimmat