Julkkikset säihkyivät kilpaa MTV Movie Awardsissa - katso

07.06.2010 12:30 -

Tähdet poseerasivat punaisella matolla Los Angelesissa MTV Movie Awardsissa, ja säihke ja kimallus näyttivät olevan suosiossa. Naiset suosivat mekoissaan lyhyttä mittaa, ja kengissä huikeita korkoja.

MTV Movie Awards on järjestetty vuodesta 1992 lähtien. Gaalassa parodioidaan myös elokuvia sekä juonnoissa että julkkisvieraiden musiikkiesityksissa. Viikonloppuna Los Angelesissa järjestetty gaala houkutteli punaiselle matolle toinen toistaan upeampia kaunottaria.

Hiltonin sisarukset poseerasivat yhdessä. Parisilla oli valkoinen valkoinen, sulkasomisten koristeltu mekko, ja kengät ja laukku olivat sävy sävyyn asun kanssa. Nickyllä oli tapansa mukaan hieman vaatimattomampi asukokonaisuus, ja hiuksetkin olivat melko arkisesti letitetty.

Valkoiseen luotti myös Vanessa Hudgens, jolla oli yllään babydoll-tyylinen mekko. Näyttelijättären asussa oli kimaltavia yksityiskohtia.

Twilight-elokuvista julkisuuteen noussut Kristen Stewart edusti kullan ja hopean värisessä pikkumekossa, jossa oli mukana kimallusta. Mustat korkokengät noudattivat pelkistetympää linjaa.

Kurvikkaasta vartalostaan tunnetulla Eva Mendesillä oli laskeutuva, harmaan ja sinisen sävyinen mekko yllään. Asun materiaali heijasti hieman valoa, mikä toi asuun hillittyä säteilyä. Kultaiset asusteet toivat oman lisänsä kaunottaren asuun.

Scarlett Johansson jatkoi pelkistetympää linjaa vihreässä mekossaan. Johansson oli valinnut ylleen vihreää pitsiä olevan mekon, ja täydentänyt asukokonaisuuden mustilla korkkareilla.

Christina Aguileran räväkkä asu jakoi mielipiteitä. Siitä löytyi paljasta pintaa, kiiltoa ja ketjujäljitelmää. Mustaksi lakatut kynnet ja punaiset huulet toivat asennetta hieman lisää kokonaisuuteen.

Kaikkein säkenöivimmistä asuista vastasivat Lindsay Lohan ja Katy Perry. Lohanilla oli haalari, jonka väri liukui harmaasti valkoiseen. Pitkät lahkeet peittivät kengät, ja asusteina oli rannerenkaita ja pari sormusta. Katy Perryn minimekko oli läpikuultava, ja lähellä vesirajamittaa. Laulajatar oli kruunannut tyylinsä kirkkaan sinisellä peruukilla.

Kilpailut

Uusimmat