Järjestäjä paljastaa: Tämä suomalainen heteromies olisi täydellinen Mr. Gay Finland

14.06.2010 13:54 - Eeva Rajala

Suomessa järjestetään ensimmäiset Mr. Gay Finland -kisat heinäkuussa. Kisojen yksi järjestäjistä, juontaja Mikko Silvennoinen tietää, kenessä suomalaisessa julkisuudenhenkilössä yhdistyvät tarvittavat Mr. Gay Finland -voittajan piirteet - tosin tämä mies on kyllä hetero.

- Alexander Stubb. Se on ihana. Sitä ei tarvitse hävetä missään, se on vähän niin kuin missi. Se on kivan näköinen, se urheilee, sillä on maailman kaunein vaimo. Sillä on ihanat lapset, suoraan Anttilan kuvastosta. Se puhuu kaikkia kieliä. Se ei haluaisi Suomen presidentiksi, koska se haluaa maailman presidentiksi. Sehän on täydellinen mies, Silvennoinen kuvailee Voicelle.

Mr. Gay Finland -kisan voittajan kannattaa siis omata samat vahvuudet. Kisan voittajasta etsitään samanlaista Stubbin charmikkuutta, sekä sisäisesti että ulkoisesti.

- Totta kai myös Mr. Gay Finlandilta vaaditaan tällaisia Stubbimaisia ominaisuuksia, Silvennoinen täsmentää.

Silvennoisen mukaan kisan seitsemän finalistin joukossa ei kuitenkaan ole yhtään Alexander Stubbin näköistä miestä. Mr. Gay Finlandin finalistit julkistetaan ylihuomenna keskiviikkona. Itse finaali käydään Helsingin ravintola DTM:ssä 1. heinäkuuta.

Kilpailut

Uusimmat